Cinsiyet öğrenme partisinde devrim! Böylesi görülmedi, yenilik mi skandal mı

TAKİP ET

Sosyal medya fenomeni Paige Ginn cinsiyet öğrenme partisinde devrim bir olaya imza attı! Yarı çıplak kamera karşısına geçti, yaptığı şeye kimse inanmadı!

Reklam
Reklam

Dünyaca ünlü sevilen sosyal medya fenomeni Paige Ginn cinsiyet öğrenme partisiyle alakalı devrim niteliğinde bir olaya imza attı. Yarı çıplak bir şekilde yere yattı, sosyal medyanın gündemi olmayı başardı.

Cinsiyet öğrenme partileriyle dalga geçer paylaşım!

Sosyal medya fenomeni Paige Ginn, cinsiyet öğrenme partileri ile dalga geçer bir paylaşım yaparak yarı çıplak bir şekilde yere yattı ve renkli gaz çıkardı! 25 yaşındaki ünlü fenomen Instagram’da 360 bin takipçiye sahip hesabından yaptığı paylaşım ile binlerce beğeni ve yorum almayı başardı.

İki kez çekim yaptığını itiraf etti

Paige Ginn, sosyal medya hesabından paylaştığı videoyu çekebilmek için iki kez çekim yaptıklarını itiraf etti. Videoda üzerine yalnızca beyaz bir bluz giyen Ginn; ayaklarını duvara dayamış bir şekilde ve duvardaki pembe mavi balonlar ile görülüyor. Gaz çıkarabilmek için spagetti ile birlikte salata tükettiğini ve kahve içtiğini ifade eden ünlü fenomen, renkli gaz çıkarabilmek için kalçalarını da mavi bir tebeşir ile boyadığını dile getirdi.

Ginn hamile değil

Sosyal medya fenomeninin hamile olmadığı doğrulanırken; sürekli artışta olan cinsiyet öğrenme partilerine bir tepki olarak dalga geçmek amacıyla çekilen bir video olduğunu ifade etti.

Paylaşılan videonun ardından videoyu izleyenler iki gruba ayrıldı. Bir grup çekilen videonun komik olduğunu savunurken bir grup ise iğrenç olarak nitelendirdi.