CITROEN Kasım 2021 sıfır kilometre araç tavsiye edilen anahtar teslim fiyat listesi

TAKİP ET

Dünyanın önemli otomotiv şirketlerinden olan CİTROEN Kasım 2021 sıfır kilometre araç tavsiye edilen anahtar teslim fiyat listesini açıkladı. Araç sahibi olmak isteyen hangi koşullarla hangi araçların satıldığını merak ediyor. İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Dünyanın önemli otomobil markalarından birisi olan CİTROEN Kasım 2021 sıfır kilometre araç tavsiye edilen anahtar teslim fiyat listesini açıkladı. Fransız otomotiv devi bir çok aracını düşük faizli araç kredileri vasıtasıyla müşterilerine sunuyor. Araç sahibi olmanın hayalini kuran insanlar ise CİTROEN’in Kasım ayındaki otomobil kampanyasında hangi fırsatların sunulduğunu öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor.
CITROEN’in Kasım 2021 Kampanyasında Hangi Fırsatlar Var?

Fransız otomotiv şirketi CİTROEN yaptığı açıklamada Kasım 2021 ayına özel olarak Citroen C5 Aircross SUV modelleri için yüzde sıfır faiz ve 12 aya  varan vade seçenekleriyle 90 bin TL veya 24 aya varan vade ve yüzde 0,99 faiz seçenekleri bulunan araç kredisi fırsatını müşterilerine sunduğunu duyurdu. Peşin alımlarda 15 bin TL’lik önemli bir indirimi bulunan C5 Aircross model otomobiller 455 bin TL’den başlayan fiyatlarla müşterilerini bekliyor olacak.
Citroen’in sevilen modellerinden C3 aracında ise yüzde 0,99 faiz ve 12 aya varan vade seçenekleriyle 60 bin TL araç kredisi bulunuyor. Bu aracın 202.700 TL’lik bir başlangıç fiyatı bulunuyor. Bir üst model olan Citroen C4’lerde ise 55 bin TL’lik araç kredisi yüzde 0,99 faiz oranı ve 12 aylık vade seçenekleriyle müşterileriin beğenisine sunuldu.

Citroen’in Kasım ayı kampanyası kapsamında bulunan bir başka modeli Citroen C3 Aircross SUV’da 55 bin TL’lik bir araç kredisi avantajı sunulurken bu kredide yüzde 0,99 faiz oranı ve 12 aya varan vade seçenekleri bulunuyor. Bu aracın başlangıç fiyatı ise 265 bin TL.
Citroen markasının pratik ve modern araçlarından birisi olarak kabul edilen Citroen Berlingo Kombi modelinde 40 bin TL’lik araç kredisi için 12 aya varan vade ile sıfır faiz seçenekleri ve 80 bin TL’lik araç kredisi için 12 aya varan vade ve yüzde 0,89’luk faiz oranları seçenekli iki fırsat karşılıyor. Citroen’in piyasaya yeni sürdüğü araçlardan birisi olan Citroen Berlingo Kombi 246.000 TL başlangıç fiyatıyla satışa sunulmuş durumda.

citroen citroen kasım 2021 sıfır kilometre araç tavsiye edilen anahtar teslim fiyat listesi