Çocuk gelini kurtarmaya giden polise damadın akrabaları saldırdı

TAKİP ET

İstanbul'da polis ekiplerine reşit olmayan bir kız çocuğunun evlendirildiği yönünde ihbar geldi. Polis ekipleri ihbar üzerine düğüne baskın gerçekleştirdi. Bu sırada damadın yakınları polise saldırdı. Yaşanan arbede sonrasında polis düğünü düzenleyenleri karakola götürdü.

Reklam
Reklam

İstanbul Esenyurt'ta 11 Aralık Pazar günü meydana gelen olayda Yenikent mahallesinde Öğle saatlerinde 15 yaşındaki bir kız çocuğunun evlendirildiği yönünde polise ihbarda bulunuldu. Mahallede bulunan bir düğün salonunda düğün yapıldığı ihbarını alan polis ekipleri yaşı küçük geline Kurtarmak üzere salona gitti.

Polis düğünü engellemek isteyince arbede çıktı

Esenyurt'ta bir düğün salonunda Telli duvaklı gelin edilen 15 yaşındaki kız çocuğunu Kurtarmak üzere Esenyurt Emniyet Müdürlüğü ekipleri düğün salonuna baskın gerçekleştirdi. Ekipler gelin ve damadın kimliklerini kontrol ederken kızın 15 yaşında olduğunu tespit edince düğünü durdurmak istedi.

Aile üyeleri ile birlikte gelin ve damat karakola götürülmek istenen ince Olanlar oldu. Tarafların aileleri polise saldırırken olay yerine çok sayıda çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Çıkan arbede sırasında kalabalık güçlükle sakinleştirildi. Polis bazı kişileri gözaltına alırken gelin ve damat da ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.