Çocuklar Duymasın dizisi yeniden başlayacak mı? Çocuklar Duymasın hayranlarını sevindiren haber

TAKİP ET

Uzun yıllarca televizyon ekranlarında yer alan Çocuklar Duymasın dizisinin etkileri günümüzde devam ederken dizinin yeniden başlayacağına dair haberler gündeme damgasını vurdu. Meltem karakteriyle dizide yer alan Pınar Altuğ'un konuşmaları dikkatleri çekti. Çocuklar Duymasın dizisi yeniden başlayacak mı? İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Son yıllarda gündemde olan Çocuklar Duymasın dizisinin yeniden başlayacağına dair haberler yoğun ilgi görmektedir. Bunun üzerine geçen senelerde dizinin yapımcısı Birol Güven konu hakkın açıklama yaptı. Çocuklar Duymasın dizisinin sevenleri dizi yeniden başlayacak mı sorularını sormaya başladı. Çocuklar Duymasın dizisinin gözde oyuncusu Tamer Karadağlı ve yapımcının yaptığı açıklamalar haberimizde yer almaktadır 

Çocuklar Duymasın dizisinin başrolünde yer alan Tamer Karadağlı, dizinin tekrar ekranlara gelmesi halinde kendisinin olmayacağını ve dizinin ömrünün bittiğini ve yeniden çekilmesinin bir anlamı olmadığını duyurmuştu. Tamer Karadağlı’nın bu itirazına rağmen Çocuklar Duymasın dizisinin yeniden ekranda yer alma durumu olabilir. 16 Ocak tarihinde Çocuklar Duymasın dizisinin 20. yaş gününü sosyal medyadan kutlayan Pınar Altuğ, diziyle ilgili sorularla da karşılaştı.

Ünlü oyuncu, “Şu anda böyle bir plan yok. Ama her an her şey olabilir” diyerek de açık kapı bıraktı. Olmaz diye bir şeyin olmadığını ve her an her şeyin yaşanabildiğini ifade eden Pınar Altuğ, ayrıca setlerde çalışmayı da özlediğini anlattı.

Çalıştığını ama dizi setini de özlediğini ifade eden oyuncu, yorulduğu için bir dönem dizilerden sıkıldığını ama şu anda özlem duyduğunu ifade etti.

çocuklar duymasın yeniden mi başlıyor Çocuklar duymasın başlıyor mu Çocuklar duymasın açıklaması