Çok Güzel Hareketler 2 final mi yapıyor, neden final yapıyor? Çok Güzel Hareketler 2 devam edecek mi?

TAKİP ET

Ekranların en sevilen komedi programı Çok Güzel Hareketler 2 ile ilgili şok bir karar alındı. Çok Güzel Hareketler 2 Kanal D ekranlarına veda ediyor. Pazartesi akşamları yayınlanan programın final yapacağı haberi sevenlerini üzdü. Konu hakkında detaylı bilgi almak isteyenler internette araştırma yapıyor. Peki, Çok Güzel Hareketler 2 neden final yapıyor? Çok Güzel Hareketler 2 ne zaman final yapacak? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

Reklam
Reklam

Çok Güzel Hareketler 2 komedi programı gün değişikliğinin ardından reytinglerinde düşüş yaşadı. Ekranlara veda edecek olan program sevenlerini üzdü. Oyuncu kadrosuyla olsun gerek skeçleriyle olsun izleyicileri ekran başına kilitleyen programın veda kararı araştırılmaya başladı. Peki, Çok Güzel Hareketler 2 neden final yapıyor? Çok Güzel Hareketler 2 ne zaman final yapacak? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

 

Çok Güzel Hareketler 2 Neden Final Yapıyor?

Çok Güzel Hareketler 2 programı pazartesi akşamları ekranlara gelmektedir. Gün değişikliği yapıldığı haftadan itibaren de program çok düşük reytingler almaya başlamıştı. Kanal D yönetimi BKM filmin Çok Güzel Hareketler 2 programına ocak ayına kadar zaman tanımıştı, ancak bir türlü Çok Güzel Hareketler 2 beklenen reytingleri alınamadı. Bu durum doğrultusunda Kanal D artık programı yayınlamak istemiyor. Bu nedenle Çok Güzel Hareketler 2 için kanal tarafından final kararı alındı.

Çok Güzel Hareketler 2 komedi programı için Ocak ayı başında final yapması kararı alındı. Bu karara rağmen Çok Güzel Hareketler 2 ekibi çekimlerine devam etti. Çok Güzel Hareketler 2’nin yeni bölümlerinin oynanması ve profesyonel çekimlere ara verilmeden yapılmaya devam etmesi üzerine final yapmayacağı düşünüldü. Çekimlere devam edilmesi kulislerde Çok Güzel Hareketler 2 final yapmayacak kanal değiştirecek söylentilerinin çıkmasına neden oldu.

 

Çok Güzel Hareketler 2 Ne Zaman Final Yapacak?

Çok Güzel Hareketler 2 komedi programının ne zaman final yapacağı sevenleri tarafından merak ediliyor. Çok Güzel Hareketler 2 programı 31 Ocak 2022 Pazartesi günü 109. bölümü ile final yaparak Kanal D ekranlarına veda edecek.

Çok Güzel Hareketler 2 Devam Edecek mi?

Çok Güzel Hareketler 2 programı çekimlerine ara vermeden devam ederken final kararının ardından başka kanallar ile görüşme yapmaya başladı. BKM Film zaten dijital platformlardan teklif almıştı; ancak yapımcı programın dijital de değil TV de devam etmesi konusunda ısrarcı ancak bir şekilde Çok Güzel Hareketler 2 devam edecek zira 110 ve 111. bölümleri bile çekildi.

 

Çok Güzel Hareketler 2 Hangi Kanala Geçecek?

Çok Güzel Hareketler 2 programının Şubat 2022 de dijital bir platformda yayınlanmaya devam etmesi beklenmektedir. Hangi platformda yayınlanacağı ise henüz belli değil. Çok Güzel Hareketler 2’nin Blue TV’de ya da Beinconnect ekranlarında yayın hayatına devam edeceği düşünülüyor. Henüz net bir karar olmasa da yayınlanmaya devam etmesi bekleniyor. 

Çok Güzel Hareketler 2 kanal d Çok Güzel Hareketler 2 final Çok Güzel Hareketler 2 hangi kanalda yayınlanacak