Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacak? Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin yeni kanalı belli oldu

TAKİP ET

Ekranlara merhaba dediği günden beri Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programının Kanal D ile olan sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte insanların kafasında Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacak? Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 yeni kanalı hangisi? gibi sorular dolaşırken Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin yeni kanalı belli oldu. İşte konunun detayları...

Reklam
Reklam

Türkiye’nin en sevilen eğlence ve komedi programlarından birisi olan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programı 31 Ocak 2022 tarihinde final yapma kararı almış ve izleyenlere veda etmişti. Son haftalarda ise Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin hangi kanalda yeniden başlayacağı milyonlarca insanın gündeminin en üst basamaklarında kendisine yer bulmuştu. Kanal D ile olan sözleşmesi sona eren Çok Güzel Hareketler 2 programının yeni kanalının neresi olacağını öğrenmek isteyen seyirciler arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Peki Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacak? Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 yeni kanalı hangisi? 

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda Olacak?
Programın resmi Twitter hesabından Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programının 31 Ocak 2022 tarihinde final olacağı açıklanmıştı. Programın final yapmasının ardından insanlar Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin yeni bir kanalda yeniden yayın hayatına başlayıp başlamayacağını tartışmaya başlamıştı. Medyatava TV’nin Youtube kanalındaki yayınına konuk olan Cengiz Semercioğlu’ndan konu hakkında önemli bir açıklamada bulundu.
Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programının ne zaman ekranlara döneceği tartışmalarıyla ilgili olarak konuşan Semercioğlu programın artık Star TV’de olacağını söyledi ve  "Anlaşmalar imzalandı. Mart ayından itibaren yayınlanmaya devam edecek" ifadelerini kullandı.
Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programı 10 Şubat 2019 tarihinden bu yana Kanal D ekranlarında izleyenlerle buluşmuş ve 31 Ocak 2022 tarihinde ekranlara veda etmişti.

Kanal D Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Star TV Cengiz Semercioğlu medya magazin