Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 neden final yaptı? Çok Güzel Hareketler neden bitti? Çok Güzel Hareketler Bunlar tekrar yayınlanacak mı?

TAKİP ET

Çok Güzel Hareketler 2'nin final yapmasının ardından birçok kişi neden final yaptığını araştırıyor. İzleyici tarafından merakla beklenen programın neden final kararı aldığı merak ediliyor. Pazartesi günleri yayınlanan programın başka bir kanalda yayınlanıp yayınlanmayacağı araştırılıyor. Peki, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 neden final yaptı? Çok Güzel Hareketler neden bitti? ÇGHB neden final yaptı? İşte yanıtı…

Reklam
Reklam

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 eğlence programı final yaptı. Kanal D'de yayınlanan ve skeçleriyle tüm Türkiye'yi güldürmeyi başaran ekranların sevilen programı Çok Güzel Hareketler 2 final yapacağı konusu gündeme aniden düştü. Her hafta heyecanla beklenen programın final kararı almasıyla izleyicileri fazlasıyla üzdü. İzleyiciler Çok Güzel Hareket Bunlar 2’nin neden final yaptığını araştırıyor. 4. Sezondur izleyici karşısında yerini alan program skeçleriyle izleyenleri güldürmeyi başarıyordu. 5. Sezonun yayınlanıp yayınlanmayacağı ise merak konusu oldu. Peki, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 neden final yaptı? Çok Güzel Hareketler neden bitti? ÇGHB neden final yaptı? Çok Güzel Hareketler Bunlar tekrar yayınlanacak mı? Çok Güzel Hareketler Bunlar hangi kanalda yayınlanacak? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı haberimizde…

 

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR 2 NEDEN BİTTİ?

Uzun süredir izleyici karşısından olan ve skeçleriyle izleyenleri güldürmeyi başaran Çok Güzel Hareketler Bunlar programının final kararı herkesi şok etti. Program, 1. sezonda pazar 20.00'de yayınlanmıştır. 2. sezonda da pazar 20.00'de yayınlanırken bir süreliğine çarşamba 20.00'ye alınmış, fakat sonra tekrar pazar 20.00'de yayınlanmıştır. 3. sezonda da pazar 20.00'de yayınlanmıştır. 4. sezonda ise pazartesi 20.00'de yayınlandı. 5. sezondan itibaren başka bir kanalda yayınlanacağı iddia edilmektedir. İzleyiciler bu konu hakkında detaylı bilgi almak için araştırma yapıyor.

 

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR 2 YENİ PLATFORMU NERESİ, HANGİ KANALDA?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 final yaparken başka kanalda yayınlanıp yayınlanmayacağı soruları akıllardan dolanmaya başladı. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programının başka kanalda yayınlanıp yayınlanmayacağı internette araştırılmaya başlandı. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin yeni yayınlanacağı platform veya kanal henüz açıklanmadı. Fakat bazı tahminlere göre Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin Dijital Medya'ya yani Netflix, Blu TV, Exxen vb. gibi dijital medya platformlarına geçeceği tahmin edilmektedir. Resmi açıklama geldiğinde konumuza yazacağız.

 

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR 2 OYUNCU KADROSU

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programı final kararı alması izleyenleri oldukça üzdü. Neden final yapma kararı aldığı araştırılırken programda yer alan oyuncularda araştırılmaya başlandı. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncu kadrosu şu şekildedir:

Arif Güloğlu

Atakan Çelik

Ayşegül Yılmaz

Batuhan Soyaslan

Cemile Canyurt Kaya

Cenan Adıgüzel

Ebru Yücel

Emin Oğuz Çelebi

Evliya Aykan

Ezgi Özyürekoğlu Saka

Fatma Tezcan

Hacı Ahmet Ak

Hilmi Deler

Metin Pıhlıs

Ömer Faruk Çavuş

Safa Sarı

Selen Esen Çelebi

Tuğba Yılmaz

Yeşim Dursun

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 neden final yaptı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Çok Güzel Hareketler neden bitti