Conflux (CFX) coin farkı nedir? CFX son durumu hakkında yorumlar nelerdir?

TAKİP ET

Coin piyasası her geçen gün hareketlenmeye ve alt başlıklara ayrılmaya devam etmektedir. Sizlerle yeni bir coin türünü ele alacağız. Conflux (CFX) coin farkı nedir? Detaylar haberimizde...

Reklam
Reklam

Yatırımcılar Conflux (CFX) coin hakkında araştırmalar yapmaya devam ediyor. Çünkü iyi bir coin olup olmadığı yatırımcılar için büyük bir önem taşımaktadır. Genel olarak yatırımcıların yaptığı araştırmalar ise Conflux (CFX) coin grafikleri ve twitter hesabındandır. 

Conflux (CFX) coin yorumu
Coin hakkında araştırmalar belirli başlıklar altında toplanmış durumdadır. Bu başlıklar ise;
CFX coin investing, 
CFX coin twitter, 
CFX coin forum
CFX coin finance şeklindedir. 
CFX coin ile ilgili oluşturulmuş olan veriler yatırımcılara detaylı bilgi vermeye devam etmekte olduğu için çok araştırılmaktadır. Piyasaya böyle hızlı bir giriş yapması dikkatleri üzerine çekse de yine de piyasadaki dalgalanmalardan kaynaklı olarak risk taşımaktadır. 
CFX coin yatırımcıların finansal konudan dikkatini çekse de yatırımcılar için bu coinin güvenilir olup olmaması ve kimin olduğu önem taşımaktadır. Alışılan coinler dışında başka bir coin alanına yatırım yapmak bu açıdan büyük bir önem taşımaktadır. Çünkü çok büyük paralar kazanılma ihtimali olduğu gibi eğer güvenilir olmayan bir coine yatırım yaptıysanız bu sizin durumunuzu kötü etkileyebilir ve yüksek oranlarda para kaybı yaşayabilirsiniz. Bunları yaşamamak için yatırım alanlarınızı iyi seçmeli ve gereken özellikleri doğru yorumlamalısınız. 

CFX nedir?
Conflux coini belirli başlıklar altında açıklamak gerekmektedir. Bu açıklamalar ile bu coin türü daha anlaşılır olacaktır. CFX 'in kendini tanımladığı maddeler ise şöyledir;

Yüksek Verim: Çığır açan Tree-Graph konsensüs algoritmamız, onay sürelerini azaltmak ve TPS'yi artırmak için blokların ve işlemlerin paralel işlenmesini kullanır.

Güvenli: Conflux, protokol düzeyinde artırılmış güvenlik ve yeniden girişe karşı koruma sağlamak için yüksek düzeyde test edilmiş bir PoW konsensüsü kullanır.

Birlikte çalışabilir: ShuttleFlow, Conflux üzerine inşa edilmiş, birden çok protokol arasında sorunsuz varlık aktarımlarına olanak tanıyan, ışık hızında, zincirler arası bir varlık köprüsüdür.

Ölçeklenebilir: Conflux, güvenlik veya ademi merkeziyetçilikten ödün vermeden diğer blok zincirlerinin fikir birliği darboğazını ortadan kaldırarak eşsiz bir ölçeklenebilirlik sağlar.

Dahili Staking: Yerleşik stake faizi, yenilikçi DeFi uygulamaları için bir temel sağlar. Stake edilen tokenler şu anda ek token ihracıyla oluşturulan yıllık %4 oran alıyor.

Düşük Ücretler: Ücret Sponsorluk Mekanizmamız, cüzdan bakiyesi sıfır olan kullanıcıların hala blok zinciri ile etkileşim kurmasına olanak tanır. Sponsorlar, kullanıcı katılımına yardımcı olmak için başka bir kullanıcının işlem ücretlerinin bir kısmını veya tamamını öder.

CFX coin piyasa fiyatı ne kadar?
Piyasa Değeri: ₺2,545,357,751 ( +22.75% )
Tamamen Seyreltilmiş Piyasa Değeri: ₺2,587,142,647 ( +23.31% )
Hacim: ₺477,951,719 ( +246.65% )
Hacim/ Piyasa Değeri: 0.1759
Dolaşan Arz: 1.43B CFX

Grafikler ile CFX coin
Coin için yükseliş ve düşüşleri en iyi anlatabilecek şey grafiklerdir. Bundan dolayı bahsi geçen bu coin için oluşturulmuş tabloları sizlerle paylaşacağız. 

Conflux (CFX) coin  bir günlük grafik

Conflux (CFX) coin bir haftalık grafik


Conflux (CFX) coin  bir aylık grafik

Conflux (CFX) coin üç aylık grafik

Conflux (CFX) coin bir yıllık grafik 



SPK'nın 22 Nisan 2002 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan tebliği uyarınca yayımlanması istenen uyarı;
"Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir"

 

conflux coin coin yatırımcı