Çöp Adam dizisindeki yalı bakın kimin çıktı! Çöp Adam oyuncu kadrosu

TAKİP ET

Star TV ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Çöp Adam ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun yer aldığı yeni dizi Çöp Adam ile ilgili merak edilen pek çok detay var. İzleyici diziyi tanımaya ve çözmeye çalışırken dizinin hikayesinin ikinci bölümden itibaren açılmaya başlayacağı düşünülüyor. İlk bölümüyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran yeni dizinin konusu, oyuncu kadrosu ve çekimlerinin yapıldığı yerler de merak edilen detaylar arasında.

Reklam
Reklam

İlk bölümüyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran yeni dizi Çöp Adam’ın sürükleyici hikayesi merakla bekleniyor. İkinci bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanan dizinin gizemli havası izleyiciyi kısa sürede etkiledi ve merak uyandırdı. Dizinin konusu ve karakterleri kadar çekimlerinin yapıldığı yerler de merak edilmeye başlandı. Özellikle dizideki yalının kime ait olduğu ve dizinin çekimlerinin yapıldığı semt izleyicinin en çok araştırdığı konuların başında geliyor. Peki, Çöp Adam dizisi nerede çekiliyor? Çöp Adam dizisindeki yalı kimin? Çöp Adam dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? İşte tüm merak edilenler…

ÇÖP ADAM DİZİSİNDEKİ YALI MERAK KONUSU OLDU

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun yer aldığı Çöp Adam dizisi Gerçek bir hayat hikayesinden ekrana uyarlanan dizi Gülseren Buğdayıcıoğlu’nun imzasını taşıyor. Dizideki karakterler kadar çekimlerinin yapıldığı yerler de merak ediliyor. Özellikle dizideki yalının sahibi merak ediliyor. Çöp Adam dizisinin çekimlerinin yapıldığı yalı İstanbul’un Beykoz ilçesinde bulunuyor. Yalının sahibi ise bilinmiyor.

ÇÖP ADAM DİZİSİ OYUNCU KADROSU

-    Elçin Sangu

-    Engin Altan Düzyatan

-    Füsun Demirel

-    Sedef Avcı

-    Salih Kalyon

-    Ali Yoğurtçuoğlu

-    Elçin Afacan

-    Hülya Şen

-    Büşra Çam

-    Cankat Aydos

-    Şeyda Terzioğlu

-    Sinan Albayrak

-    Eylül Uğan