CRDN coin nedir, projesi ne? CRDN Token hakkında bilgiler

TAKİP ET

CRDN coin nedir? 25 Ağustos'ta piyasaya adım atan Cardence.io coin (CRDN token)'in ilk aylarında grafiklerde yaşanan dengesizlikler yatırımcılarını pek de mutlu etmemişti. Gün içinde yeşil renklere hakim olan grafikleriyle CRDN coin ve geleceğiyle ilgili bilgileri sizler için derledik.

Reklam
Reklam

Piyasaya girişinin ilk aylarında grafiklerinde yaşanan dengesizlikler yatırımcılarını üzen CRDN coin 10. Ayından itibaren durumunu toparlamaya başladı. Toprlama sürecinde olan CRDN coin yukarı doğru bir trend de başlattı. Fiyatı $0.2309 dolar seviyelerinden işlem görmeye başlayan CRDN coin, yatırımcılarının yüzünü güldürdü ve güldürmeye de ediyor. Özellikle merkez kripto para borsalarından kabul edilen MEXC borsası, 14.11.2021 tarihinde CRDN coini listeledi. Bu haberle de CRDN tokenin grafikleri de gün içerisinde yeşil renklere büründü. 

CRDN token nedir? 

Mevcut Dapps ağı, Ethereum etrafında dönüyor. Ethereum ağı, ciddi ölçeklenebilirlik, hız ve maliyet sorunlarıyla boğuşuyor. Öngörülebilir gelecekte herhangi bir yeni değişiklik, sorunu kayda değer bir şekilde çözecek gibi görünmüyor. Boğulacak kadar uzak olmayan bir aşamaya geliyor. Ciddi altenatifler gerekiyor. BSC bazı endişeleri çözerken, merkezileşmesi onu dünyada garip kılıyor. 

Bu ağlar üzerine kurulu Dapps ekosistemi çok yeni bir aşamadadır. Ancak bu ekosistem olmadan büyüyemezler. Dolayısıyla, gelişen bir inovasyon ekosistemi yaratmak için bu ağlara yeni yenilikçi projeler getirmek esastır. Pek çok umut verici projenin kendilerine gelmesi bekleniyor. Bu nedenle, bu tür projelerin kolay, güvenli ve daha kapsamlı başlatılması için bir fırlatma rampası oluşturmak, saatin çağrısıdır. 

Bu ağlardaki satış öncesi ekosistem şu anda bozuk. Projeler, işlevsellikten yoksun platformlara bağımlıdır. Eşit bir oyun alanı yaratan ve yetenekli projeleri ödüllendiren ekosistem hizmetleri eksikliği var.

Proje sahiplerinin açığa çıkması bir acıdır. Bir projenin başarısının anahtarı olan pazarlama, aynı zamanda da en maliyetli olanıdır.

Viral pazarlama, ağızdan ağza dalga etkisi yaratan ve çoğunlukla en iyi sonucu veren en ucuz pazarlama şekli olarak kabul edilen pazarlama türlerinden biridir. Bağlı kuruluş pazarlaması da viral pazarlama tekniklerinden biridir. 

Birini ön satışa yönlendiren herkes, satılan jetonların bir yüzdesini kazanır. Ortalama bir proje için bu tavsiye programını uygulamanın hiçbir yolu yoktur. 

Cardence, bu ihtiyacı karşılamak ve bu ağlardaki tüm yeni projeler için tek durak çözüm olmak için yaratılıyor. Şimdiye kadar herhangi bir platformda bulunan en gelişmiş fırlatma rampası olacak. Yeniliği teşvik edecek ve fon toplamak için en güvenli platformu oluşturacak şekilde tasarlanıyor.



CRDN coin ne, geleceği var mı? 

Cardence, Cardano projeleri için bir fırlatma rampasıdır. Merkezi olmayan bir şekilde güvenilir ön satışlar için bir ekosistem ve Cardano projeleri için bir IDO fırlatma rampası oluşturmaya çalışıyor. 

Cardence merkezi olmayan satış öncesi platformu, herkesin jeton satışı oluşturabileceği bir platformdur. Bu satışların güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesi adına yeni özellikler eklenmiştir. Tabii ki buna benzeyen başka mevcut satış öncesi platformları var. Fakat, Cardence coini farklı kılan bazı özellikler mevcut: 

1. Satış yaratıcılarının bir cüzdan adresleri listesi yüklemelerine ve ayrıca katılım miktarlarını sınırlamalarına olanak tanır. Yalnızca beyaz listedeki katılımcıların katılmasına izin verilen satışlar yapmak için kullanışlıdır. 

2. ​​​​​​​Tüm jetonları bir kerede serbest bırakmak yerine jetonların bir hak kazanma programına göre serbest bırakılmasına izin verir. Bu jetonlar akıllı bir sözleşmede saklanır ve kazanıldığında yalnızca alıcı ona erişebilir. 

3. Bağlı kuruluş pazarlama kampanyalarının oluşturulmasına izin verir. Pazarlamacılar, satış sayfasına bir tavsiye bağlantısı oluşturabilir ve birisi tavsiyeleri aracılığıyla jeton satın aldığında, yönlendiren, satış yaratıcıları tarafından ön eklenmiş bir komisyon alır. 

4. Ayrıca, satış yaratıcılarının, hangi etkileyicilerin satış hacminin ne kadarını yönlendirdiğini izleyebileceği kanala özel bağlantıların oluşturulmasına da olanak tanır. 

5. Ön satış platformu çoklu zincir desteklidir ve Cardano ile sınırlı değildir. BSC, Ethereum, Matic, Solana ve Cardano ağlarını destekler.


CRDN coin yorum

CRDN tabanlı yeni birçok zincirli platform olan Cardence, Chainlink Oracle Services ile blok zinciri projelerinin başlatılmasına yardımcı olmaya hazırlanıyor. Cardence, Cardano’daki ilk merkezi olmayan satış öncesi platform olacak ve Chainlink’in yardımıyla projelerin başlaması için güvenli bir ekosistem geliştirecek.

Usta Splinter fikirlerine değer verdiğim bir hoca. $tfi de bildiğim bir proje. İlk lansmanı görmek lazım. Daha önce $crdn Cardano lDO platformu tokeni stake edip bir proje IDO katılımı yapmıştım ancak performans zayıf kalmıştı sonra da platform tokeni epey değer kaybetti. 

crdn coin crdn token cardence kripto para