Cristiano Ronaldo için açıklama ilk ağızdan geldi

TAKİP ET

Son dakika… Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo ile ilgili olarak son dönemlerde Manchester United'dan ayrılacağı haberleri gündemdeydi. Yıldız futbolcunun Ayrılık kararı aldığı ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediği konuşuluyordu. Konu ile ilgili Manchester United teknik direktörü Eric Ten Hag'dan açıklama geldi. Peki, Cristiano Ronaldo Manchester United'dan ayrılıyor mu?

Reklam
Reklam

Son dakika spor haberi…  Dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo’nun takımından ayrılacağı yönünde haberler son dönemlerde futbol basınında konuşuluyordu. Dünyaca ünlü yıldızın şampiyonlar Ligi’nde oynamak istediği bu sebeple de Manchester United’dan geçmek istediği konuşuluyordu. Ronaldo ile ilgili iddialar ayyuka çıkarken Manchester United’ın hocası Eric Ten Hag İddialara son noktayı koydu.

Cristiano Ronaldo satılık değil

İngiltere Premier Lig’in köklü ekiplerinden Manchester United da forma giyen dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo ile ilgili hayranlık haberleri son dönemlerde en çok konuşulan spor haberleri arasında yer alıyordu. Yıldız futbolcunun şampiyonlar Ligi’nde oynamak istediği konuşulurken konuyla ilgili Kırmızı Şeytanlar‘ın hocasından sonra açıklama geldi. Tecrübeli teknik adam, Cristiano Ronaldo ile ilgili ayrılık iddialarını yalanlayarak satılık olmadığını söyledi.

Kadro planlaması içinde var

Manchester United kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada tecrübeli çalıştırıcının Açıklamalarına yer verildi. 37 yaşındaki Cristiano Ronaldo’nun yeni sezon kadro planlamasında yer aldığını belirten Hollandalı teknik adam, şu anda takımla birlikte olmamasının sebebinin kişisel sorunları olduğunu söyledi. Hollandalı çalıştırıcı futbolcunun satılık olmadığını belirterek bu sezon da Manchester United formasını giyeceğini söyledi. Cristiano Ronaldo ile çalışmayı dört gözle beklediğini belirten Hollandalı teknik adam, büyük başarılara imza atacaklarını da sözlerine ekledi.