Cristiano Ronaldo imza atmaya hazırlanıyor! Yılın transfer bombası

TAKİP ET

Son dakika transfer haberi... Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United ile sözleşmesini sonlandırmaya hazırlanıyor. Cristiano Ronaldo'nun İspanya'ya geri döneceği iddia ediliyor.

Reklam
Reklam

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da forma giyen dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun ayrılacağı yönünde iddialar bir süredir konuşuluyordu. Ancak İngiliz ekibinin teknik direktörü yaptığı açıklamada ay yıldız futbolcunun satılık olmadığını söylemişti. Cristiano Ronaldo İngiltere'de devam etmek istemiyor. Bunun en önemli sebebinin ise Manchester United'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmıyor oluşu gösteriliyor.

Cristiano Ronaldo veda etmeye hazırlanıyor

Yaz transfer dönemi hala devam ederken Avrupa futbolunda da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Son dönemlerde Manchester United'dan ayrılacağına kesin gözüyle bakılan Cristiano Ronaldo sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyor. Ayrıca Yıldız futbolcunun yeni takımının da belli olduğu iddia ediliyor.

İspanya'ya geri dönecek

Alınan bilgiye göre dünyaca ünlü yıldız futbolcu Real Madrid'in Ezeli rakibi Atletico Madrid'te gitmeye hazırlanıyor. İspanya'ya geri dönmek isteyen Yıldız futbolcunun prensipte anlaştığı ve imza aşamasına geldiği konuşuluyor. İspanyol basınında yer alan haberlere göre Atletico Madrid teknik direktörü Diego Simeone’da bu transferin gerçekleşmesini çok istiyor.

Bir dönem Real Madrid forması ile La Liga'da fırtına gibi esen Cristiano Ronaldo Yaklaşık 4 yıllık bir aranın ardından yeniden İspanya'ya dönecek. Portekizli Yıldız için daha önce PSG iddiaları da bulunuyordu. Ancak son gelişmelerin ardından Yıldız futbolcunun Atletico Madrid'de daha Sıcak baktığı konuşuluyor. İspanya basınında yer alan haberlere göre ise Cristiano Ronaldo'nun bu kararına Real Madrid taraftarları son derece tepkili.