Cristiano Ronaldo'nun Dünya Kupası'nda attığı gol taraftarı ikiye böldü

TAKİP ET

Dünya Kupası'nda oynanan Portekiz Uruguay maçının yankıları devam ediyor. Dünyaca futbolcu Cristiano Ronaldo'nun maçın 54 dakikasında attığı gol dünyayı adeta ikiye böldü. FIFA, Cristiano Cristiano Ronaldo'ya yazarken 10 dakika sonra gol Ronaldo'dan alınarak Fernandes'e yazıldı. Bu olay sonrası sosyal medya ayağa kalktı.

Reklam
Reklam

Dünya Kupası'nda Portekiz Uruguay maçında önce Cristiano Ronaldo'ya ardından da Bruno Fernandes’e yazılan gol sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Ronaldo hayranları ve bazı taraftarlar bu duruma İsyan Ederken Son olarak topa dokunan kişinin Ronaldo olduğu iddia edildi. Ancak sosyal medyayı ikiye bölen olayda topa son dokunan ismin Bruno Fernandes olduğunu düşünenler de vardı.

Önce Ronaldo'ya yazıldı

Portekiz Uruguay maçının 54. dakikasında ilginç bir olay yaşandı. Bruno Fernandes’in yaptığı ortaya yükselen Cristiano Ronaldo topu ağlarla buluşturdu. Portekizli Yıldız golün ardından büyük Sevinç yaşarken topa dokunup dokunmadığı ise sosyal medyada tartışma konusu oldu. FIFA ise golü önce Cristiano Ronaldo'ya yazdı.

10 dakika sonra golün adı değiştirildi

Cristiano Ronaldo'nun kaydettiği gol dan 10 dakika geçtikten sonra FIFA Bir düzeltme yaptı. Bu defa gol Ronaldo'ya değil Bruno Fernandes’e yazıldı. Açıklamanın ardından sosyal medya ikiye bölündü. Ronaldo hayranları golünü Fernandes’e yazılmasına tepki gösterirken bazı taraftarlar ise Ronaldo'nun topa dokunmadığını iddia etti.