Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'dan ayrılacağı iddia edildi

TAKİP ET

Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'dan ayrılacağı iddia edildi. İddiaya göre yıldız futbolcu Erik Ten Hag'ın göreve gelmesi ile birlikte takımda kendine yarı bulamayacağını düşünüyor. Bu nedenle de Cristiano Ronaldo'nun İngiliz ekibinden ayrılmak istediği iddia ediliyor.

Reklam
Reklam

İtalyan basınında yer alan haberlere göre dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo Manchester United'dan ayrılık kararı aldı. Portekizli Yıldız futbolcunun takımdaki potansiyel geleceği ile ilgili endişe duyduğu ve İngiliz ekibine veda etme kararı aldığı öne sürülüyor.
 

Ronaldo'nun pozisyonuna uymayan değişiklikler

İddiaya göre İngiliz ekibinin başına geçen Erik ten Hag’ın Oyun anlayışı Yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun pozisyonuna uyumuyor. Ajax’ta klasik Hollanda anlayışı ile oyna takımı oynatan Ten Hag, Yeni takımında da bu planı Uygulamaya koymak istiyor. Ancak Cristiano Ronaldo Bu oyun anlayışına uymuyor.
 

Bu yaz ayrılmayı düşünüyor

Cristiano Ronaldo yeni teknik direktörün oyuna anlayışına uymadığı için İngiliz takımından bu yaz ayrılmayı planlıyor. Ünlü futbolcunun En az bir sezon daha üst seviyede oynamayı düşünceye öğrenilirken Sporting bir seçenek olarak görülüyor. Portekiz ekibi Sporting sezonu Porto'nun arkasından ikinci sırada noktalama iş ve Şampiyonlar Ligi grupları için yerini ayırmıştı.