Cristiano Ronaldo, Real Madrid'e geri mi dönüyor?

TAKİP ET

Cristiano Ronaldo, sezon başında herkesi şaşırtarak eski kulübüne geri döndü. Manchester United ile yeni sezona harika başlayan Ronaldo, yeni teknik direktör sonrası takımdan ayrılacağı konuşulmaya başlandı. Cristiano Ronaldo Real Madrid'e geri mi dönüyor? Bu haberimizde Ronaldo'nun transfer haberiyle ilgili detayları sizler için derledik. İşte Ronaldo hakkında merak edilen detaylar...

Reklam
Reklam

Sezona fırtınalı başlayan Ronaldo'nun, Manchester United'ın yeni teknik direktörü Rangnick'in sistemine uymayacağını ve takımdan ayrılacağı bildirildi.Ronaldo hangi takıma gidecek?

Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'e gideceği iddiası

Geçen yaz transfer döneminde; eski kulüp Manchester United ile bir kez daha sözleşme imzalayan Cristiano Ronaldo, Old Trafford'dan ayrılmasının 12 yıl sonrasında  Old Trafford'a dönmüştü.Sezon başında Juventus'tan Manchester City'ye transfer olacağı söylenen Ronaldo, herkesi şaşırtan bir başka Premier Lig takımı Manchester United'ın yolunu tuttu.Old Trafford'a döndükten sonra Portekizli yıldızın genel performansı övüldü, ancak Alman teknik direktör Rangnick'in Manchester United'ı devralmasından sonra ayrılabileceğine dair söylentiler var.

Ralph Rangnick'in Manchester United'ın oyun sistemini değiştireceğini, bu nedenle Ronaldo'nun takımda istediği gibi oynayamayacağını vurgulamak gerekiyor. Alman teknik direktör tarafından tempoyu ve baskıyı etkileyemeyeceği düşünülen Ronaldo'nun Manchester United'ın gelecek planlarında yer almadığı belirtilmektedir.. Ralf Rangnick, BBC'ye verdiği bir röportajda Cristiano Ronaldo hakkında şöyle konuştu:

"Ronaldo'nun oyununu takdir ediyorum. Arkadaşlarına her konuda yardım etmeye çalıştı." En önemli özelliği gol atmasıydı, ancak top dışı oyundaki baskısı beni özellikle etkiledi. "Sezon başında Manchester United'a transfer olan C. Ronaldo, performansıyla takımın en etkili ismi oldu. 36 yaşındaki yıldız oyuncu Premier Lig'de 13 kez forma giydi, 7 gol attı ve 2 asist yaptı. Şampiyonlar Ligi'nde ise 5 maçta 6 gol katkısı verdi. Ronaldo'nun sözleşmesi ise 2023 yılına kadar devam ediyor.

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Real Madrid