Cristiano Ronaldo'ya bir şokta Milli takım kampında

TAKİP ET

Dünyaca ünlü Portekizli Yıldız Cristiano Ronaldo zor günler geçiriyor. Dünya Kupası öncesi milli takım kampına giren Ronaldo bir şok da burada yaşadı. Ronaldo ile Bruno Fernandes buluşmasından olay görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu.

Reklam
Reklam

Dünyaca ünlü Portekizli Yıldız Cristiano Ronaldo Manchester united'da zor günler geçiriyor. Yıldız futbolcunun takımdan ayrılacağı iddiaları gündeme gelirken özellikle Kulübü ve teknik direktör Erik ten Hag ile ilgili yaptığı sert açıklamalar uzun süreden beri konuşuluyor. Şu sıralar Dünya Kupası nedeniyle Milli takım kampında bulunan Cristiano Ronaldo bir Şokta burada yaşadı.

Takım içinde huzursuzluğa sebep olduğu iddia edildi

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo son günlerde dünya basınının gündeminde nokta özellikle İngiliz basını futbolcunun açıklamaları nedeniyle takım içinde huzursuzluk olduğunu öne sürüyor. bu iddiaları güçlendiren bir gelişme ise Portekiz milli takımının Dünya Kupası kampında yaşandı.

Eli havada kaldı

Portekiz milli takımı için kampa çıkan Manchester United futbolcular Cristiano Ronaldo ve Bruno Fernandes soyunma odasında karşılaştı. Portekiz futbol federasyonu tarafından paylaşılan görüntülerde Fernandes’in takım arkadaşı Ronaldo'nun yanından geçtiği ancak Selam vermediği görünüyor. Cristiano Ronaldo, Fernandes’e elini uzatıyor ancak eli havada kalıyor. Ronaldo'nun yaşananlar karşısında şaşkınlığını ise yüz ifadeleri ne yazıyor.