Crysis 4 ne zaman çıkacak, çıkış tarihi belli oldu mu? Crysis 4 sistem gereksinimleri ve özellikleri

TAKİP ET

Oyun dünyasının sevilen oyunlarından biri olan Crysis'in 4.serisi hakkında açıklama geldi. Oyuncular, bu açıklamayla heyecanlandı. Crysis 4 ne zaman çıkacak? Bu haberimizde Crysis 4 hakkında merak edilenleri sizler için derledik. İşte Crysis 4 sistem gereksinimleri ve detayları....

Reklam
Reklam

Crytek'in Ocak ayı sonunda yaptığı Crysis 4 paylaşımı büyük heyecan yarattı. Crysis 4 fragmanının paylaşılmasıyla birlikte oyuncular detayları merak ediyor. Milyonlarca kişi oyunun çıkış tarihini bekliyor Peki Crysis 4 çıkış tarihi belli oldu mu? 

Crysis 4 

Crysis 4 oyununun çıkış tarihi ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.Oyunun sistem gereksinimleriyle ilgili ayrıntılar henüz açıklanmadı. Crytek tarafından Crysis açıklaması şu şekilde geldi;

''Evet, yeni bir Crysis oyunu geliyor!

Bu haberi size iletmekten çok mutlu ve heyecanlıyız ve ileride neler olduğuna dair daha fazla ayrıntı açıklamak için gerçekten sabırsızlanıyoruz.

Şu anda oyun geliştirmenin ilk aşamalarında, bu yüzden henüz biraz zaman alacak, ancak gelecek için çok heyecanlı olduğumuz için şu anda size haberleri vermek ve dinleyeceğimizi bildirmek istedik.'' açıklaması geldi.

Crysis 4 Crysis Crysis 4 ne zaman çıkacak?