CS 1.6 nişan alma hileleri kodları - 2021 Counter Strike 1.6 hileleri

TAKİP ET

Türkiye'nin en çok sevilen ve oynanan oyunlarından birisi CS serisinin CS 1.6 versiyonunda kullanılabilecek hile kodlarını sizlerle paylaşıyoruz. Counter Strike 1.6 nişan hilelerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Counter Strike dünya genelinde en çok oyuncuya sahip olan nişan alma oyunlarından birisi. Türkiye’de de geniş bir kitleye hitap etmekte olan Counter Strike’ın 1.6 versiyonunun hile kodlarını sizlerle paylaşıyoruz. Hile denince akla birçok hile çeşidi gelmektedir, CS 1.6’da ise en çok tercih edilen hilelerden birisi aim hack, yani nişan alma hilesidir.

Aim hack sayesinde mermiyi düşmanınıza tutturamasanız bile silah kendisini ayarlayarak mermileriniz rakibe hedef alacak veya değecek şekilde ateş eder. Aim hack yapabilmek için çeşitli kodlar ve hileler bulunmaktadır. Oyunun içerisinde konsol ekranını açarak, weapon_recoil_decay1_exp 99999 ve weapon_recoil_decay2_exp 99999 kodlarını yazdığınızda silahınız sabit konuma gelir, yani silahınızın sekmesi azalır. 

 

Counter Strike 1.6 Aim Hack nasıl yapılır?

Counter Strike 1.6’da konsol ekranında kod kullandıktan sonra hedefe doğru ateş ettiğinize mermilerin çok daha etkili bir şekilde hedefe denk geldiğini görürsünüz. Eğer bunlar sizin için yeterli gelmiyorsa daha çeşitli hileler de bulunmaktadır.

Counter Strike 1.6’da hile yapabilmek için çeşitli dosyaları indirmeniz gerekmektedir. Hileyi indirmenizin ardından .exe dosyası üzerinden oyunu başlattığınızda konsol ekranına “unbind” ve “ins” yazmalısınız ve entera basmalısınız. Açılmasının ardından “ins” tuşuna bastığınızda karşınızda bir konsol belirecektir ve bu konsol üzerinden kurşunların düşmanın hangi kısmına gitmesini istediğinizi belirleyebilirsiniz.

Bu işlemlerin ardından bir şey yapmanıza gerek kalmayacaktır, artık çok daha etkili bir şekilde mermilerinizin hedefe isabet ettiğini fark edeceksiniz. Hilelerde otomatik ateş etme modları da bulunmaktadır, böylelikle ateş etmediğinizde bile otomatik olarak tüm işlemler kendi kendine gerçekleşecektir.

 

Counter Strike 1.6 Aim Hack nasıl indirilir?

Eğer oyunun içerisinde bir kod kullanarak hile yapacaksanız herhangi bir program indirmenize gerek kalmaz. Fakat, bir program indirmek istiyorsanız virüsler konusunda dikkatli olmalısınız. Dosyaların bir çoğunda virüs bulunabilirken, güvenlik duvarları tarafından hileler de zaman zaman virüs olarak görülebilir. Eğer hileniz gereksiz yere güvenlik duvarı tarafından virüs olarak görülüyorsa, güvenlik duvarınızı devre dışı bırakmanız gerekecektir.

 

Counter Strike 1.6 hile kullanımı

Hedefli hacklemenin kullanımı zor olarak görülse de oldukça basittir. Henüz yapmamış olsanız bile, oyunun başında ne yapacağınızı öğrenebilirsiniz. Hileleri indirip kurmanızın ardından, CS 1.6 Aim Hack'i kullanmak için herhangi bir girişimde bulunmanıza gerek yoktur.

Hileleri otomatiğe de ayarlayabilirsiniz. Böylelikle düşmanı gördüğünde otomatik olarak onlara ateş edebilir. İşlem sırasında hiçbir şey yapmanıza gerek kalmaz. Ancak istediğinizde kendiniz de vurabilir ve mermilerin düşmanı öldürmesini sağlayabilirsiniz. Bu nedenle kullanılmasında otomatiğin kullanılmasında da fayda vardır. Sadece hareket ederek düşmanları bulmanız yeterlidir.

 

Counter Strike 1.6 tüm hile kodları

sv_cheats 1: CS 1.6’da hileleri aktifleştirir. Bu kodu yazmadığınızda çoğu hile çalışmaz.

bot_sniper_only: botlar sadece sniper kullanabilir.

bot_knives_only 1: botlar sadece bıçak kullanabilir

bot_pistols_only: bu komut sonrası botlar sadece tabanca ve pistol kullanabilir.

notarget: rakip takımın sizi göremeyeceği şekilde görünmez olursunuz

noclip: duvarların içinden geçmenizi sağlar.

god: god mode açtığınızda hiçbir şekilde hasar alamazsınız ve kimse sizi öldüremez, geri kapatmak için bir kez daha god yazın.

bot_kill: 1v1 maç yapmak vb. gibi şeyler istiyorsanız bu kod sayesinde oyundaki tüm botları öldürebilirsiniz fakat diğer round botlar geri gelecektir, onlardan komple kurtulmak için bot_kick yazmanız yeterlidir.

bot_goto_mark: bu kod sayesinde botların işaretlediğiniz yerlere gitmesini sağlayabilirsiniz.

bot_zombie 1: bu kod ile tüm botların donmasını ve hareket etmemesini sağlayabilirsiniz.

bot_difficulty: botların zorluk seviyesini bu kod sayesinde ayarlayabilirsiniz, zorluğu ayarlamak için  ile 3 arası bir rakam girmeniz gerekir, örnek kullanım: bot_difficulty 2 (zor).

cl_levellocks 16382: kesilmiş veya silinmiş tüm sahneleri ekranda gösterir.

 

CS 1.6 Aim Hack Kodu

ent_fire cs_bot AddOutput “ModelScale 0”: bu kod sayesinde tüm botlarda aim bot açabilirsiniz, çoğu durumda sinirlenecek ve sıkılacaksınız bu özelliği kapatmak için ent_fire cs_bot AddOutput “ModelScale 1” yani değeri 1‘e getirin.

sv_aim: bu kodu kendinizde aim hack açmak için deneyebilirsiniz fakat bu kod çevrimiçi maçlarda gerçek oyunculara karşı çalışmamaktadır.

 

CS 1.6 Bunny Kodu

amx_cvar bh_enabled 1

amx_cvar bh_autojump 1

 

CS 1.6 Redbull Kodu

/redbull: konsol olmadan sadece Chat’e yazarak Redbull modunu açmanızı sağlar. CS 1.6 Aim Hack Kodları bu şekildedir.

bind r “say /redbull”: bu kod sayesinde r tuşuna bastığınız zaman Redbull modu açılacak ve tekrar bastığınızda kapanacaktır. Bu komutun konsola girilmesi gerekmektedir.

 

CS 1.6 Wall Hack Kodu

gl_zmax 3600: CS 1.6 Wall Hack Kodu (CSGO’da olduğu gibi havalı değil), bu kodu noclip ile kullanırsanız daha eğlenceli olur.

 

CS 1.6 Para Kodu

mp_maxmoney 65535;mp_startmoney 65535;mp_afterroundmoney 65535;mp_restartgame 1: bu uzun kodu konsola yapıştırarak sınırsız para kazanabilirsiniz ayrıca yapılan değişikliklerin etkili olması için oyunu tekrardan başlatacaktır.

mp_afterroundmoney: bu kod ile her takımdaki oyunculara girdiğiniz rakam kadar para verebilirsiniz, örnek kullanım: mp_afterroundmoney 3000 (varsayılan rakam 0’dır).

mp_startmoney 10000: bu kod sayesinde oyundaki başlangıç parasını ayarlayabilirsiniz.

 

CS 1.6 Sınırsız Mermi Kodu

sv_infinite_ammo 1: bu kod size sınırsız mermi özelliği kazandıracaktır.

sv_cheats 1;sv_infinite_ammo 2;sv_grenade_trajectory 1;mp_maxmoney 65535;mp_startmoney 65535;mp_afterroundmoney 65535;mp_buytime 60000;mp_buy_anywhere 1;mp_roundtime_defuse 60;mp_roundtime_hostage 60;mp_roundtime 60;mp_restartgame 1: bu muhteşem kodlar sayesinde sınırsız mermi, sınırsız tur zamanı, sınırsız para gibi birçok özelliği tek bir kod ile açabilirsiniz.

+reload: otomatik olarak mermi doldurmak için bu kodu konsola yazabilirsiniz, geri kapatmak için -reload yazın. CS 1.6 Aim Hack Kodları çalışacaktır.

 

CS 1.6 Silah Alma Kodu

give weapon_ak47: give weapon_ kodunu kullanarak istediğiniz silahı alabilirsiniz, tek yapmanız gereken give weapon_ yazmak ve sonuna silah ismi eklemektir, örnek kullanım: give weapon_mp5sd.

 

CS 1.6 Uçma Kodu

noclip: bu kod sayesinde istediğiniz gibi uçabilir ve düşman vurabilirsiniz.

 

CS 1.6 Yerçekimi Kodu

sv_gravity: bu kodu oyunun yerçekimini değiştirmek için kullanabilir ve -999 ile 999999 arasında bir sayı girebilirsiniz (normal değeri 800‘dür). Sv cheats gerektirmez ve bu kod yerine noclip kullanmanız önerilir. CS 1.6 Aim Hack Kodları çalışacaktır.

 

CS 1.6 Sekmeme Kodu

cl_lw 1

cl_lc 1

cl_gg 0

cl_bob 0

cl_bobup 0

cl_bobcycle 0

cl_cmdrate 100

cl_updaterate 100

ex_interp 0.02

cl_dynamiccrosshair 0

 

CS 1.6 Silahı Sol Ele Alma

lefthand 1: silahı sol elde tutmanızı sağlar, silahı geri sağ elde tutmak için rakamı  yapın, sol elde oynamaya alışmak biraz zaman alacaktır.

 

CS 1.6 Hızlı Koşma Kodu

cl_forwardspeed 700: bu kod sayesinde maçlarda ileriye doğru hareket ederken daha hızlı hareket etmeye başlarsınız, illa ki 700‘ü kullanmak zorunda değilsiniz  ile 999 arasında bir değer girebilirsiniz. Unutmayın bu kod sadece ileri doğru gitme hızınızı arttıracaktır, sağ, sol, arka gibi hareketlerde hızlanmayacaksınız. Bu komut yerine Redbull‘u kullanmanızı tavsiye ederiz.

cl_backwardspeed 700: geriye doğru gitme hızınızı arttıracaktır.

cl_sidespeed 700: sağa, sola gitme hızınızı arttıracaktır.

CS 1.6 Harita Değiştirme Kodu

changelevel (harita ismi): bu kod sayesinde ismini yazdığınız haritayı şimdiki oynadığınız haritaya değiştirebilirsiniz.

CS 1.6 Isınma Bitirme Kodu

mp_warmup_end: bu komutu konsola yazmanız durumunda ısınma bitecektir. CS 1.6 Aim Hack Kodları aktif edilir.

mp_warmuptime 60: bu komut sayesinde ısınmayı hemen değil de birkaç saniye sonra bitirebilirsiniz, ısınma 60 yerine girdiğiniz rakam (saniye cinsinden) kadar sürecektir.

 

CS 1.6 Kan Silme Kodu

violence_ablood 0

violence_hblood 0

violence_agibs 0

violence_hgibs 0

 

Diğer CS 1.6 Kodları

ah 1: otomatik Yardımı açar / kapatır (oyun, oyuncuyu oyun boyunca bilgilendirir). Kapatmak için ah 0 yazın.

dm 1: yeni bir harita yüklendiğinde harita brifinglerinin görüntülenmesini sağlar. Geri kapatmak için sayıyı 0 olarak ayarlayın.

cl_hidefrags 1: kendi puanınız dışındaki herkesin puanlarını gizler, geri kapatmak için ‘cl_hidefrags 0‘ yazın.

drawradar: oyunda radar açmanızı sağlar.

timeleft: kalan zamanı ekranda gösterir.

votemap: oyunculara harita seçme imkanı sunar.

counter strike aim hack counter strike nişan alma hilesi counter strike hileleri counter strike 1.6 hileleri counter strike wall hack cs 1.6 hile