CSKA Moskova'dan ayrılacak olan Yusuf Yazıcı Trabzonspor'a geri dönüyor

TAKİP ET

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesinin ardından yabancı sporcular uygulanan yaptırımlardan sonrasında tek tek Rusya'yı terk etmeye başladı. Türk futbolcularından CSKA Moskova'ya transfer olan Yusuf Yazıcı, Rusya'dan ayrılmak için harekete geçti. Bonservisi Lille'de olan Yazıcı'nın tekrardan Türkiye'ye döneceği iddia edildi.

Reklam
Reklam

UEFA ve FIFA’nın tüm organizasyonlardan men ettiği Rusya’da bulunan yabancı futbolcular tek tek ülkeyi terk etmeye başlarken çok sayıda ülkelerine geri dönmeye karar verdi. 

TRABZONSPOR’A GERİ DÖNÜYOR 
Gelen haberlere göre Rusya’dan ayrılmak isteyen Yusuf Yazıcı’nın tekrardan Trabzonspor’a döneceği iddia edilirken, satın alma hakkının CSKA Moskova’da olmasına rağmen Trabzonspor 'un 25 yaşındaki eski futbolcusu için Lille ile temasa geçtiği öğrenildi.
KARAR YUSUF’A BIRAKILDI 
Başarılı oyuncu için Trabzonspor’un temasa geçmesinin hemen ardından Fransız kulüp kararı Yusuf Yazıcı'ya bıraktığını söyledi. Yazıcı’nın Lille'e dönüşünün ardınan eğer yeni bir süreç oluşursa Trabzonspor'a satın alma opsiyonu ile kiralanması konusunda görüşmelere başlanabileceği belirtildi.
 

Yusuf Yazıcı Trabzonspor