Cübbeli Ahmet Hoca'ya kaset tehdidi gelmişti! İsmailağa Cemaati'nden açıklama geldi

TAKİP ET

Cübbeli Ahmet Hoca'ya gelen kaset tehdidi ile ilgili İsmailağa Cemaati'nden açıklama geldi. Son günlerde açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Cübbeli Ahmet Hoca, Saadettin Ustaosmanoğlu tarafından 'Kasetlerini patlatırız' tehdidi almıştı. Konuyla ilgili İsmailağa Cemaati'nden açıklama geldi.

Reklam
Reklam

Cübbeli Ahmet Hoca’ya gelen kaset tehdidi ile ilgili İsmailağa Cemaati’nden açıklama geldi. Son günlerde açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Cübbeli Ahmet Hoca, Saadettin Ustaosmanoğlu tarafından ‘Kasetlerini patlatırız’ tehdidi almıştı. Konuyla ilgili İsmailağa Cemaati’nden açıklama geldi. Son günlerde gündemden düşmeyen açıklamalarla adından sık sık bahsettiren Cübbeli Ahmet Hoca, kendisine yapılan kaset tehdidi ile bir kez daha gündeme gelmişti. Saadettin Ustaosmanoğlu’nun Cübbeli Ahmet Hoca’ya yönelik kaset tehdidi ile ilgili İsmailağa Cemaati’nden açıklama geldi ve tehdide tepki gösterildi. İşte detaylar…

Gündem Olan Kaset Tehdidi

İsmailağa Cemaati’nin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun vefatının ardından Cübbeli Ahmet Hoca’nın yaptığı açıklamalar gündeme gelmiş ve Mahmut Ustaosmanoğlu’nun yeğeni Saadettin Ustaosmanoğlu, Ahmet Ünlü’yü kaset tehdidiyle hedef almıştı. Çok sert açıklamalara yer veren Saadettin Ustaosmanoğlu, ‘Erkeksen şeyhliğini açıkla, açıkla da videolarını patlatalım’ demişti. Sert açıklamalarının ardı arkası kesilmeyen Saadettin Ustaosmanoğlu, ‘Cübbeli Ahmet Mahmut’un ülkeler arası maceraları. Filmin kendisini daha piyasaya sürmedik. Bunlar daha fragman.’ demişti.

Cübbeli Ahmet Hoca Kaset Tehdidine Rest Çekti

Saadettin Ustaosmanoğlu’nun kaset tehdidine rest çeken Cübbeli Ahmet Hoca ise ‘Kasetleri çıkarmayan melundur. Allah’ın laneti üzerinize olsun. Hepsini çıkart bakalım. Şeyhlik derdim yok ama sanki varmış da kasetler engelliyor imajı veriyor. Ben 28 Şubat’ın cuntasından, FETÖ’den korkmamışım, bundan mı korkacağım.’ ifadelerini kullandı.

İsmailağa Cemaati’nden Açıklama

Saadettin Ustaosmanoğlu ve Cübbeli Ahmet Hoca arasındaki tartışma gündeme bomba gibi düşerken İsmailağa Cemaaati’nden konuyla ilgili açıklama geldi. ‘Cemaatimizin birlik ve beraberlik içinde olduğu bir zamanda, cemaatimizin kıymetli hocalarını zan altında bırakan açıklamalarda bulunarak cemaatimizin içinde post kavgası varmış havası estirilmesi bizi son derece üzmüştür. Nitekim iddialarda adı geçen Cübbeli Ahmet Hocamız da ittifak hususunda görüşlerini İsmailağa İstişare Heyetimiz ile görüşmesinde dile getirmiş ve sohbetinde kamuoyuyla paylaşmıştır. Söz konusu tartışmada adı geçen Saadettin Ustaosmanoğlu’nun akrabalıktan mütevellit soyadı birlikteliğinden hareketle konuyu cemaatimizle ilişkilendirmeye yönelik ısrarlı açıklamaların hak ve hakikatle bir ilgisi olmadığı gibi, mezkur şahsın Ustaosmanoğlu ailesi yahut cemaatimiz adına açıklama yapma gibi bir yetkisi yoktur. ‘ ifadeleri kullanıldı.