Cübbeli Ahmet Hoca'ya ne oldu, sağlık durumu nasıl? Cübbeli Ahmet'in hastalığı ne son dakika

TAKİP ET

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü apar topar hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı. Cübbeli Ahmet Hoca'nın kalp ameliyatına girdiği öğrenilirken Twitter hesabından yapılan paylaşımda da sevenlerinden dua istendi. Peki, Cübbeli Ahmet Hoca'ya ne oldu, hastalığı ne? Cübbeli Ahmet'in son sağlık durumu ne?

Reklam
Reklam

Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan ve kamuoyunda sevilen isimlerden olan Ahmet Mahmut Ünlü’nün fenalaşarak apar topar hastaneye kaldırıldığı iddia edildi. Cübbeli Ahmet Hoca'nın sosyal medya hesabından da bir paylaşım yapılarak sevenlerinden dua istendi. Cübbeli Ahmet Hoca geçtiğimiz yıllarda da rahatsızlanmış ve kalbine stent takılmıştı. Twitter hesabından daha önce yapılan açıklamada zorlu bir ameliyat geçirdiği ifade edilmişti. Peki, Cübbeli Ahmet Hoca'ya Ne oldu? Cübbeli Ahmet Hoca sağlık durumu nasıl? Cübbeli Ahmet'in hastalığı ne?

Cübbeli Ahmet Hoca son dakika haberi geldi ve sosyal medyanın gündemine oturdu. Uzun zamandan beri kalp hastalığı ile ilgili sorunlar yaşayan Cübbeli Ahmet Hoca sabah saatlerinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı ve acilen ameliyata alındı. Cübbeli Ahmet Hoca'nın Twitter hesabından son durumuna ilişkin bir paylaşımda yapıldı. kalbine stent takıldı öğrenilen Cübbeli Ahmet Hoca'nın 2008 ve 2018 yıllarında da benzer operasyonlar geçirdiği biliniyordu. Şiddetli ağrı nedeniyle geçtiğimiz günlerde hastaneye başvuran Cübbeli Ahmet Hoca'nın sağlık durumu bir kez daha endişelendirdi. Peki Cübbeli'ye ne oldu? Cübbeli Ahmet Hoca'nın sağlık durumu nasıl? Cübbeli Ahmet hastalığı ne?
 

Cübbeli Ahmet'in sağlık durumu nasıl?

Cübbeli Ahmet Hoca'nın apar topar hastaneye kaldırıldığı ve ameliyata alındığı haberi üzerine sevenleri endişelendi. Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut ünlünün Twitter hesabından konu ile ilgili bir açıklama yapıldı. Kalp rahatsızlığı nedeniyle ünlü ismin hastaneye kaldırıldığı ve ameliyat edilerek kalbine stent takıldı öğrenildi. 2008 yılında ve 2018 yılında da benzer operasyonlar geçinen Cübbeli Ahmet Hoca'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda dua istendi.

Cübbeli Ahmet'in hastalığı ne?

Cübbeli Ahmet Hoca'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;
“Geçtiğimiz hafta Ankara'da bulunduğu sırada bir gece yürek ağrısı hissedip hastaneye müracaat etmiş, TOBB ETÜ Hastanesi’nde âcil olarak muayene edilmiş ve İstanbul’a döndüğünde mutlaka doktorlara görünmesi gerektiğini söylemişlerdi. Bunun üzerine Medipol Hastanesi’nde Prof. Dr. Bilal Boztosun ve ekibinin müdahalesiyle bir operasyon daha gerçekleştirildi. Kalp damarları doktorların tâbiriyle taş gibi sertleştiği için operasyon bir buçuk saat kadar sürdü. Yorucu ve ağrılı geçen operasyon neticesinde dört stent daha takıldı ki bunların ikisi çok zorunlu olup diğer ikisi ise tıkanmaya başlamış olduğu için ileriye yönelik düşünülerek yerleştirildi. Hocaefendi, bu süreçte siz sevenlerinden sohbetlerin ve hizmetlerin devamı için dualarınızı beklemektedir. Salı günü Şifa-i Şerif dersini inşallah kısa da olsa yapmaya çalışacaktır.”