Çukur Dizisinin Sevilen Oyuncaları Yeniden Bir Arada! Hangi Oyuncular Disney Plus Dizisi İçin Bir Araya Geldi?

TAKİP ET

Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisi izleyicileri adeta ekrana kilitliyordu. Birbirinden başarılı oyuncuların içerisinde bulunduğu dizi izleyiciler tarafından çok ilgi gören bir projeydi. İşte Çukur dizisinin sevilen iki oyuncusu bu kez Disney Plus dizisi için bir araya geldi. Hangi çukur oyuncuları yeniden aynı projede birlikte yer alıyor? Detaylar haberimizin devamında…

Reklam
Reklam

Çukur dizisine Şahram karakteri ile son sezonda katılan Sarp Akkaya, projede kısa süreli yer almış olsa da fazlasıyla iz bırakmıştı. 2001 senesinden itibaren ekranlarda olan Sarp Akkaya kariyer hayatı boyunca birçok önemli projenin içerisinde yer aldı. Sevilen oyuncu şimdi ise Disney Plus için çekilen projenin içerisinde yer alacak.
Disney Plus için çekilen Atatürk dizisi için Sarp Akkaya ile anlaşma yapıldı. Çukur dizisinde birlikte rol aldığı partneri Aras Bulut İynemli ile birlikte yeniden aynı projede yer alacaklar. Oldukça büyük bir prodüksiyon ile hazırlanılan Atatürk dizisi için Temmuz ayında çekimlere başlanacak. Aras Bulut İynemli ve Sarp Akkaya gibi isimlerin bulunduğu Atatürk dizisi kadrosunda Songül Öden ve dünyaca ünlü star Emma Watson’da yer alacak.

Yer aldığı projelerde oldukça başarılı performanslar sergileyen Sarp Akkaya, Atatürk dizisinde İttihat ve Terakki Cemiyeti’nin liderlerinden olan Enver Paşa rolünü canlandıracak.