Çukur dizisinin Timsah Celil'i trans olduğunu açıklamıştı! Dans şov yaptı!

TAKİP ET

Timsah Celil olarak Çukur dizisinde canlandırdığı karakterle tanınan Ahmet Melih Yılmaz, trans birey olduğunu açıklamıştı. Ünlü oyuncu şimdi yaptığı dans şovla gündem oldu, paylaşımı yorum yağmuruna tutuldu.

Reklam
Reklam

Armağan Çağlayan’ın daha önceki günlerde programına katılan Çukur dizisinin sevilen oyuncusu Ahmet Melih Yılmaz, trans birey olduğunu açıklamıştı. Meli Bendeli ismini alan oyuncu yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti. Bendeli, TikTok videolarıyla da dikkat çekiyor.

En son ünlü oyuncu mini eteğiyle yaptığı dans şovunu sosyal medya hesabı üzerinden yayınlamıştı. Oyuncunun videosu hem beğeni hem de yorum yağmuruna tutuldu.

Programda gözyaşlarını tutamadı

Armağan Çağlayan’la yaptığı röportajda ünlü oyuncu “Ben ona ‘travesti olacağım’ mesajını attım. ‘Arkandayım’ dedi, yanımda olacaksın dedi. Ben önüme baktım, böyle olmamın onunla alakası yok. Geç kalmamın alakası var, bu sebeple önüme çıkan herkese kızgınım. Oyunculuğa, anama, unutamadığım adama, herkese kızıyorum. Evvelimi bilmeyenler ahirimden hesap sormasınlar. İnsanların şaşkınlığını anlıyorum, ama teessüflerini anlamıyorum” ifadelerini kullanmıştı.



Meli Bendeli, Ahmet Melih Yılmaz Kimdir?

Artık Meli Bendeli olarak tanınan, Ahmet Melih Yılmaz tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. 1989 yılında Ankara’da doğmuştur. Ankara Üniversitesi’nin DTCF Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Kendisi deneyimli bir oyuncu olarak Erdal Beşikçioğlu’nun yönettiği ‘Woyzeck Masalı’ isimli tiyatroda performansıyla da çok sevilmiştir.

Tiyatro çalışmalarına ek olarak 2010 yılından sonra dizi ve filmlerde rol almaya başladı. 2015 yılında Hatırla Gönül dizisinde oynadı. 2018 yılında ise tüm Türkiye’nin çok sevdiği Çukur dizisinde Timsal Celil karakteriyle tanındı.

Birçok dizi ve filmde rol alan oyuncu son olarak ‘Cam Tavanlar’ dizisinde Şinasi rolüyle izleyici karşısına çıktı. 33 yaşındaki oyuncu kendi sosyal medyası üzerinden trans birey olduğunu duyurdu. Adana Altın Koza Film Festivali’nde ‘Umut Veren Genç Erkek Oyuncu’ ödülüne layık görülmüştü. Oradan da yaptığı göndermede şu sözleri söylemişti; “Bir de ‘Umut Veren Kadın Oyuncu Ödülü’nü alırsam, bu iş tamamdır.”

Kendisi en son Türkiye’yi terk etmek istediği ve yurt dışında çalışmalar yapmak istediği haberiyle de gündeme gelmişti.