Çukur'un Timsah Celil'i Meli Bendeli cinsiyet değiştirmişti! Mini etekli pozu sosyal medyayı salladı

TAKİP ET

Çukur dizisinde Timsah Celil karakterine hayat veren Ahmet Melih Yılmaz, cinsiyet değiştirme Operasyonu ile gündeme gelmişti. Meli Bendeli adını alarak yeni bir hayata başlayan Timsah Celil'den  süper mini etekli pozlar geldi.

Reklam
Reklam

Çukur dizisinde timsah Celil karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz Geçtiğimiz aylarda cinsiyet değiştirme Operasyonu ile gündeme gelmişti. Operasyonun ardından Meli Bendeli ismini alan ve bambaşka bir hayata başlayan oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekmeye devam ediyor.

Süper minisiyle sosyal medyayı salladı

Erdal Beşikçioğlu ile birlikte bir tiyatro oyununda yer alan ve son olarak da televizyon ekranlarında çukur dizisinde timsah Celil karakterine hayat veren oyuncu Ahmet Melih Yılmaz bir süre önce cinsiyet değiştirmişti. Trans birey olduğunu açıklayan ve operasyonun ardından Meli Bendeli ismini alan başarılı oyuncu sosyal medya paylaşımları ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Meli Bendeli son olarak Instagram hesabından süper minili pozunu paylaştı. Yeşilçam'ın Usta isimlerinin fotoğraflarının olduğu bir mekanda poz veren oyuncu sosyal medya paylaşımı ile takipçilerinden tam not aldı.