Çukurova'nın Züleyha'sı gözden çıkardı tek kalemde silip attı! Bu ayrılık beklenmedik yerden! Artık geri dönüş için umut bile yok!

TAKİP ET

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Züleyha karakteriyle kariyerinin zirvesine çıkan Hilal Altınbilek'in aldığı ayrılık kararı kısa sürede magazin gündemine bomba gibi düştü. 2018 yılından bu yana atv ekranlarında Perşembe akşamları izleyici karşısına çıkan Bir Zamanlar Çukurova'nın kadrosu yıllar içerisinde değişti.

Reklam
Reklam

Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Murat Ünalmış başrolleriyle yola çıkan Bir Zamanlar Çukurova şu anda yola Hilal Altınbilek, Furkan Palalı ve İbrahim Çelikkol başrolleriyle yola devam ediyor. Ancak Bir Zamanlar Çukurova setinden sürekli kavga haberleri de geliyor. Daha önce Uğur Güneş ve Murat Ünalmış’ın kavga ettiği haberleri sonrası Uğur Güneş diziden ayrılmıştı. Sonrasında da Uğur Güneş ve Kerem Alışık arasında kavga çıktığı iddia edilmiş bu iddianın ardından da Murat Ünalmış diziye veda etmişti. Ancak gelin görün ki yine iddialara göre bu kavgaların temelinde tek bir neden vardı, Hilal Altınbilek.


 

3 OYUNCUYLA AŞK


Hilal Altınbilek’in önce Uğur Güneş’le sonra Murat Ünalmış’la ardından Kerem Alışık ile aşk yaşadığı, bu ilişki ağı yüzünden oyuncuların teker teker diziden ayrıldığı iddiaları günlerce konuşulmuştu. Ancak bu iddialara hiçbir zaman ne doğrulama ne de yalanlama geldi. Hilal Altınbilek’se zaman zaman yaşadığı aşklarla gündeme gelen bir isim. Türkiye’nin yerli Adriana Lima’sını tanıdığımız ilk aşkı İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses’ti. Bir tatil kaçamağında görüntülenen çiftin ayrılığı da ilişkileri kadar sessiz oldu. Hilal Altınbilek daha sonra Karagül dizisinde rol arkadaşı Mert Yazıcıoğlu ile bir dönem aşk yaşadı. Bu aşkta yine sessiz sedasız bitti.


 

BREZİLYALI’SINDAN TÜRK’ÜNE


Hilal Altınbilek asıl aşk bombasını yazar Metin Hara’yla patlattı. Bir dönem dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima ile yaşadığı aşkla tüm Türkiye’yi büyük bir şaşkınlığa uğratan Metin Hara ve Hilal Altınbilek’in aşkı ‘Brezilyalı Adriana’dan yerli Adriana’ya’ şeklinde yorumlanmıştı. İlişkilerini bir süre gizli saklı yaşayan Hilal Altınbilek ve Metin Hara aşkı doludizgin devam ederken yaşanan bir son dakika gelişmesi kafaları karıştırdı.


 

TEK HAMLEDE SİLDİ


Bir Zamanlar Çukurova’nın güzeller güzeli Züleyha’sı Hilal Altınbilek, sevgilisi Metin Hara’yı Instagram’dan takipten çıkardı. Öte yandan Metin Hara, Hilal Altınbilek’i takip etmeye devam ediyor.



Ayrıca 2018’den yılından bu yana ekranlarda olan Bir Zamanlar Çukuova dizisinin bu sezon sonunda final yaparak ekranlara veda edeceği iddiası uzun süredir konuşuluyor. Çukurova’nın akıbeti mayıs ayı içerisinde belli olacak.