Cuma günü TBMM'de onay verildi! Asgari ücretle çalışan milyonlarca vatandaşa 25.000 TL ödeme geldi

TAKİP ET

Son dakika haberi asgari ücretle çalışanları mest etmeye yetti. Asgari ücretle çalışan milyonlarca vatandaşa 25.000 TL ödeme geldi. Askeri ücretli olan vatandaşların nakit gereksinimlerine çözüm bulundu.

Reklam
Reklam

Son dakika olarak gelen haberler birlikte kişilerin asgari ücretle çalışıyor olması halinde bankalar üzerinden 25.000 TL tüketici kredisi verileceği belirtildi. Devlet destekli başlatılacak olan bu kampanyaya katılacak olan kişilerin birtakım şartlara haiz olması oldukça önem arz ediyor. Halkbank, Ziraat Bankası Vakıfbank ve PTT bağlamında bu kampanyaya katılarak, süratli bir şekilde başvurularını yapabilirler. 

Meclis'te kabul edildi! 24 yaş üzeri için süper haber bugün geldi! Banka 12.000 TL ihtiyaç kredisi şartsız veriyor!


Denizbank 50 Bin TL İhtiyaç Kredisi İçin Belgesiz Olarak Onay Verecek! 3 Ay Ertelemeli Olarak Sizde Hemen Yararlanın


QNB Finansbank Nakit İhtiyacı Olanlara İlan Etti! 25 Bin TL Kredi İçin Son Fırsat


Emekliye Büyük Müjde! Tam 90000 TL Kredi Dağıtılıyor Tek Şart Emekli Olmak


TC kimlik no ile başvurana 5 dakika içinde 7500 TL nakit yatıyor! Faiz yok, şart yok, geri ödeme çok kolay! 36 ay vadeli sıfır faizli kredi son dakika!




Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank üzerinden müracaat nasıl yapılır, kredi alma işlemi çok kolay!


Cuma günü TBMM'de onay verildi! Asgari ücretle çalışan milyonlarca vatandaşa 25.000 TL ödeme geldi. Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank üzerinden müracaat yaparak tüketici kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar en yakın banka şubesine, kimlikleri ve gelir, belgeleriyle eş güdümlü giderek son oluşturulan 25.000 TL İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılabilir. 25000 TL TÜKETİCİ kredisi kampanyasına katılarak, prosedür yapacak olan vatandaşlar müracaatlarını gerçekleştirmeleri sonrasında kredi durumlarını anında öğreniyorlar. 


 

PTT için 3050'ye sms atın paranızı alın 


Günümüz koşullarında nakit ihtiyacın yoğun olarak yükselmesi ile emekliler de etkilenmektedir. PTT tüketici kredisi müracaatı amacıyla sıra beklemek istemeyen vatandaşlar amacıyla SMS ile müracaat pek çok şahıs amacıyla avantajlı bir hizmettir.

PTT müracaat Nakit gereksinimleri amacıyla PTT şubelerine gitmeden SMS müracaatı ile kredi çekmek isteyenler amacıyla müracaat adımları şunlardır:

Cep telefonlarınızın kısa mesaj kısmını açmanız gerekir 

PTT yazıp boşluk bırakmanız gerekir 

Kimlik numaranızı yazmanız gerekir 



3050 numara hattına mesajınızı gönderin. Başvuru işleminiz sonuçlanmış olur

Başvurunuzun onaylanması halinde, kredi tutarınız PTT Bank doğrultusundan hesabınıza yatacaktır

Nakit ihtiyacınızı, onaylanmanın sonrasında kullanıma hazır duruma gelir.