Cumhurbaşkanı emekli için duyuru yapıyor! Canlı yayında açıkladı! Emekliye çifte ödeme 12.500 TL hesaba yatacak

TAKİP ET

Emekli vatandaşları heyecanlandıran son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Sevindiren zam haberlerinin ardından vatandaşlar her gün yeni bir müjde almaya alıştı. Emekliye çifte ödeme 12.500 TL hesaba yatacak. İşte haberimizin detayları

Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanı emekli için duyuru yapıyor! Canlı yayında açıkladı! Emekliye çifte ödeme 12.500 TL hesaba yatacak. Vatandaşların sıkıntılarını hafifletmek için her seferinde yeni bir gelişme meydana geliyor. Bunlar arasında en dikkat çekici olanı canlı yayında açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklileri sevindirecek müjdeli haberi canlı yayında verdi. Haberin devamı yazımızda yer alıyor! Emekli vatandaşları sevindirecek haberler her gün gelmeye devam ediyor. Önce art arda gelen zam haberleri yapıldı daha sonra ek ödemeler yapılacağı duyuruldu. Tüm bunlar vatandaşları heyecanlandırırken bazı kesimler yeterli olmadığı fikrindeydi.  Bu nedenle yeniden bir çalışma başlatıldı. Bu anlaşmaya bazı bankalarda dahil edilerek emeklilerin ihtiyaçlarını karşılayacak bir plan hazırlandı. Hazırlanan bu destek programında emeklilerin biraz nefes alması planlanıyor.

Bayramda verilen ikramiyeyi yetersiz bulan emeklilere flaş müjde verildi! SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliye 6.100 TL anında cüzdanlara girecek!


VE NETLEŞTİ! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan beklenen açıklama! Artık hemen emekli olacaksınız!


Ve biraz önce belli oldu! Emekliye bu hafta sonu 2.300 TL ödeme verilecek! Son dakika haberi geldi


Memurun ve emeklinin enflasyon zammı! Beklenen zam oranları!


SSK-SGK'lı ve Bağkur'lu emekli olanlar 14.000 TL nakit başvurusu yapıyor! Banka hesaplarına hemen yatıyor!


SGK peşi sıra açıkladı 4a 4b 4c sigortalılar dikkat! 10 yıl sigorta 1800 prim günü dolanlar o kişiler erken emekli olacak şartlar belirlendi


Emekliye 5-15 Mayıs arasında 3.500 TL ödeme yapılıyor! Nakit para için koşullar açıklandı


Cumhurbaşkanı talimatı verdi! Emekliye Temmuz zammı! En düşük maaş 5000 TL! SGK-SSK ve Bağkur'lular kınalar yaktı




 

Emeklilere Kolay Kredi İmkanı


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamaya göre emekli vatandaşlar istedikleri krediyi kolayca çekebilme imkanına sahip olacaklar. Bunun için tek bir şart konuldu. Bu şart ise emekli maaşını belirtilen bankaya taşımak. Bankaya emekli maaşını taşıyan kişilere aynı zamanda hoş geldin hediyesi verilecek. Bu hediye kampanyaya dahil eden 750 TL tutarındaki promosyondur. Bu promosyonlar emekliler için cazip bir fiyat. Bu fırsatlardan yararlanmak isteyenlerin maaşlarını ilgili bankaya taşımak üzere başvurması yeterli olacaktır. Böylece bankanın vaat ettiği promosyondan yararlanmaya başlayabilirler. 



Emekli maaşını devlet destekli bankalardan birine alan emekliler daha sonra belirtilen tutarda ihtiyaç kredisi alabilecekler. Bu kredi imkanı bankalara göre değişiklik göstermektedir. Aynı zamanda emeklinin maaşı hesaplanarak ne kadar kredi çekme hakkına sahip olduğu da diğer kredi miktarı belirleme yöntemidir. Buna göre emekliler, maaşlarının durumuna göre 10 bin'den başlayan kredi tutarlarını çekebilecekler. 


 

Emekliler İçin İhtiyaç Kredisi 


Emekli vatandaşlar ihtiyaç duydukları kredi miktarını belirledikleri takdirde kolayca alabilecekler. Bunun için bankaya gitmekle zaman kaybetmelerine de gerek yok. Mobil uygulamalar üzerinden maaşlarını yeni bankalarına taşıyabilirler. Ardından promosyonlar hesaplarında hemen hesaplarında olacak. Daha sonra uygulamanın kredi başvurusu bölümünden miktarı belirleyerek kredi çekebilirler.