Cumhurbaşkanı Erdoğan 12.000 TL ödemenin hesaplara yatacağını açıkladı! Bu ay ve önümüzdeki ay hesaplarınıza bakın

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından herkesi yakından ilgilendiren açıklama yapıldı. 2.000 TL ödemenin hesaplara yatacağını açıkladı! Bu ay ve önümüzdeki ay hesaplarınıza bakın....

Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanı Erdoğan 12.000 TL ödemenin hesaplara yatacağını açıkladı! Bu ay ve önümüzdeki ay hesaplarınıza bakın... Bayram bitti ama vatandaşlara bayram devam ediyor. 12.000 TL kamu ve özel bankaların hesaplarına aktarılacak. 
Nakit gereksinimi olan vatandaşlar amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Ziraat Bankası, Vakıfbank Halkbank, PTT ve özel bankalar vasıtasıyla başvuran vatandaşlar devlet destekli 12.000 TL nakdi kredi kullanabiliyor. 12.000 TL gereksinim kredisi alan vatandaşlar bireysel müşteri ise kimlik numaralarını süratlice denetim ederek kredi başvurusunda bulunabilirler. 




Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Milyonlarca Asgari Ücretliye Yeni Müjde! Maaşlar Bir Kez Daha Değişecek


Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Aile Destek Programıyla nakit ödeme desteği başvurular başlıyor


Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! Memur & emeklinin Temmuz maaş farkı ne kadar olacak? İşte o rakamlar


VE NETLEŞTİ! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan beklenen açıklama! Artık hemen emekli olacaksınız!



Ziraat Bank, Vakıfbank, Halkbank PTT Bank ve özel bankalar yurttaşlara ilk taksit ödemesini 3 ay erteleme imkânı yapmaktadır. Emeklilere ve sigortalılara yönelik olarak başlatılan bu kampanyada, parasal sorun yaşayanlar başvuracak ve devlet desteği sayesinde düşük faizli kredilerin ödemeleri hemen hesaplarına yatırılacak. Kampanya duyurusunun sonrasında yurttaşların merak ettiği konulardan yalnızca biri bu ise, müracaat nasıl yapılıyor?



Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, PTT Bank ve bazı özel bankalar bağlamında anında kredi müracaatı yapabilirsiniz. Bu anlamda prosedürü süratli bir şekilde sağlayan vatandaşlar internet sitesini ziyaret ederek nakit avans alabilirler.

Vatandaşların ister kamu bankası olsun ister özel banka olsun yapacakları başvurularda izlemeleri gereken bir yol vardır. Bankalar bağlamında T.C. kimlik numaranız talep edildikten sonra kredi neticesi müracaat formunda açıkladığınız cep telefonuna gönderilecektir. Kredi müracaatı yaptıktan sonra onaylanan vatandaşlar 36 ay vadeli 12.000 TL kredi alacak.



Düşük faizli kredi müracaatında tespit edilen vatandaşlarımızın, emekli maaşı ile koordineli ve gelir belgesiz olarak düşük faizli ve daha yüksek limitli kredi alacağını bilhassa belirtiyoruz. Nakit gereksiniminiz varsa bu bankaları süratlice kullanabilir ve 12000 TL nakit kredi kullanabilirsiniz. Daha evvel bankalardan gereksinim kredisi aldıysanız ve ödemenizi doğru yaptıysanız, daha yüksek limitlerle tüketici kredisi ve borç konsolidasyon kredisi alma imkânına sahipsiniz.