Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küfür eden Fenerbahçe taraftarı içinde CHP'li isim dikkat çekti

TAKİP ET

Kadıköy'de, Fenerbahçe Ümraniyespor maçı öncesi alkol alan bir grup Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içeren söylemlerde bulunmuştu. Olayla ilgili olarak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile 2 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimler arasında CHP'li meclis üyesinin oğlu da bulunuyor.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz gün oynanan Fenerbahçe Ümraniye spor öncesi bir grup taraftar Kadıköy'de toplanmış ve alkol alırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ağır hakaretlerde bulunmuştu. Fenerbahçe taraftarının küfürlü tezahürat sosyal medyada paylaşılırken skandal olay ile ilgili İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Savcılık tarafından başlatılan soruşturma kapsamında küfürlü tezahürat yapan şüpheliler için gözaltı kararı çıkarıldı.

ALKOL ALIP CUMHURBAŞKANINA KÜFÜR ETTİLER

Fenerbahçe Ümraniyespor maçı öncesi çekildiği kaydedilen ve sosyal medyadan yayınlanan videolar da bir grup Fenerbahçeli taraftar aylık olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ağır küfürler etti. Bir yandan da alkış tutan taraftarlarla ilgili İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Savcılık talimatı ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler şüphelilerin tespit edilmesi için çalışma başlattı.

BİRİ POLİS MEMURU CHP MECLİS ÜYESİNİN OĞLU

Polis ekiplerinin yaptığı kamera incelemesi sonucunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretli tezahürat yapan iki şüphelinin kimliği belirlendi. Skandal olaya imza atan isimlerden biri CHP meclis üyesi Ali Oral’ın oğlu Berkan Oral ve Diğeri ise polis memuru İ.C. çıktı. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 2 şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.