Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Tarım Kredi marketlerde et fiyatlarına indirim geliyor

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı son dakika açıklamaları ile birlikte Tarım Kredi Kooperatifi marketlerde satılan kırmızı et fiyatlarına indirim yapılacağını bildirdi. Aynı zamanda kırmızı etin yanı sıra birçok temel gıda verilir de artık Tarım Kredi Kooperatifi marketlerde indirimli olarak satılacak.

Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde Tarım Kredi Kooperatifi marketleri amaçlı olmadığına dikkat çekerek fiyat indirimi istemişti. Konu hakkında Dün bir kez daha açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarım Kredi Kooperatifi başkanı ile görüşme yaptığını ve kırmızı et fiyatlarında ciddi bir indirimin söz konusu olacağını söyledi.

BÜYÜKBAŞ HAYVAN ETİ %35 DÜŞECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde Tarım Kredi Kooperatifi marketleri indirim çağrısı yapmıştı. Öncesinde kuzu etine yüzde yirmi beş indirim yapan Tarım Kredi Kooperatifi marketleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu Çağrı sonrasında büyükbaş hayvan etinde de indirim yapmaya hazırlanıyor. Alınan bilgiye göre Tarım Kredi Kooperatifi marketlerde büyükbaş hayvan eti %35 indirimli olarak satılacak. Türkiye genelinde bulunan 1300 Tarım Kredi Kooperatifi markette indirimler geçerli olacak.

TEMEL GIDA ÜRÜNLERİNDE DE İNDİRİM

Konu ile ilgili düğün konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan temel gıda ürünlerinde de indirim olacağını açıkladı. Şu anda 30-40 çeşit ürün için İndirimin gündemde olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayçiçek yağı, toz şeker, kırmızı et gibi ürünlerin yanı sıra beyaz et ürünlerinde de indirim olacağını ifade etti.