Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'ye katılan Mehmet Ali Çelebi'ye rozetini taktı

TAKİP ET

CHP'den istifa ettikten sonra memleket partisine geçen ve Geçtiğimiz günlerde Buradan da istifa eden milletvekili Mehmet Ali Çelebi AK Parti'ye katılmıştı. Milletvekili Çelebi'nin rozetini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taktı. Rozet takma töreni sırasında çocuk diyaloğu dikkat çekti.

Reklam
Reklam

CHP'de siyaset hayatına başlayan ve İstifa ederek memleket partisine katılan ancak Geçtiğimiz günlerde Buradan da İstifa ederek bağımsız olarak yoluna devam eden milletvekili Mehmet Ali Çelebi AK Parti'ye katıldı. Çelebi'nin AK Parti'ye geçişi tartışma konusu olurken Bugün rozetini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan aldı.

Çocuk diyaloğu gündem oldu

AK Parti'ye katılan bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin rozetini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taktı. Rozet takma töreni sırasında cumhurbaşkanı ve Erdoğan arasında çocuk diyaloğu dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan Çelebi'ye kaç çocuğu olduğunu sorarken bir çocuğunun olduğunu söylemesi üzerine Çelebi’ye 'Tek çocukla olmaz' tavsiyesinde bulundu.

Atatürk askeri olarak buradayım

Rozet takma sırasında kürsüye gelen ve konuşan çelebi ise şu ifadeleri kullandı; "Siz 15 Temmuz'da direnmeseydiniz milletimiz yok edilmişti. FETÖ zombi teşkilatına karşı yanınızdayım. Asker kökenli bir vekilim. Bir milyona yakın asker, korucu arkadaşım görevinin başında. Kahraman Türk askerleri adına bu millete cellat olan hain PKK/YPG terör örgütüne karşı yanınızdayım. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Kurtuluş Savaşı sonrası çok cepheli büyük bir mücadele vermektedir. Bir Atatürk askeri, Kuvayı Milliye neferi olarak yanınızdayım."