Cumhurbaşkanı Erdoğan atama kararını imzaladı! Resmi Gazete'de yayınlandı!

TAKİP ET

Türkiye Şeker Fabrikalar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı değişti, Mücahit Alkan yerine Muhittin Şahin ataması gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Ek olarak Toprak Mahsulleri Ofisi ile Et ve Süt Kurumu'na bazı atamalar da yapıldı.

Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanı imzası ile Resmi Gazete’den de yayımlanan karara göre, Mücahit Alkan’ın Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndan alınarak yerine Muhittin Şahin getirildi.
233 sayılı Kanun Hükmünde, altıncı madde ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnemesi 2, 3 ve 4. maddeleri gereğince kararın uygulandığı belirtildi.

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü’nün açık olan Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Hakan Bilir, Adem Dinç, Mehmet Tunçak ve Mehmet Hasdemir’in atamaları gerçekleştirildi. 233 sayılı Kanunun 8. Maddesiyle 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi 2. ve 3. maddeleri gereğince karar uygulandı.



Et ve Süt Kurumu Genel Müdürülüğü ataması

Et ve Süt Kurumu  Genel Müdürlüğü’nün açık olan Yönetim Kurulu üyeliğine ise Durali Koçak Cumhurbaşkanlığı kararı ile atandı. 33 sayılı Kanun Hükmü kararnamesinin 8. Maddesiyle Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2. ve 3. maddesiyle gereği açıklandı.
Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeleri olan Volkan Mutlu Coşkun ve Aylin Çağlayan Özcan cumhurbaşkanlığı kararnamesinin ikinci maddesi ile görevlerinden alındılar.