Cumhurbaşkanı Erdoğan Bartın'da madende hayatını kaybeden Rahman Özçelik'in cenazesine katıldı

TAKİP ET

Bartın'da dün akşam meydana gelen maden faciası sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan da bölgeye gitti. Erdoğan bugün maden ocağında patlamada can veren 23 yaşındaki madenci Rahman Özçelik için makaracı köyünde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Reklam
Reklam

Bartın'ın Amasra ilçesinde meydana gelen Madem felaketi sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da beraberindeki Heyet ile birlikte bölgeye gitti. Erdoğan burada yetkililerden bilgi aldıktan sonra maden ocağındaki patlamada hayatını kaybeden 23 yaşındaki Rahman Özçelik için makaracı köyünde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

“Bize de bu izde yürümeyi nasip et”

Cumhurbaşkanı Erdoğan cenaze töreninde yaptığı konuşmada, "Şu anda musallada bulunan kardeşimizi Hakk'a uğurluyoruz. Rabbimize hamdolsun ki şehitlik makamına erişti. Rabbim sen bizi de bu izde yürümeyi nasip et. Rabbime hamd ediyorum, 24 saatten kısa sürede neticeye varmamız bizi memnun ettik. Soma'da daha uzun sürmüştü hatırlarsınız. Yaralılarımızın da takipçisiyiz. Bu kardeşlerimizin aileleri bize mirastır. Bu mirasa sahip çıkacak. Bakanlar, bakanlıklar olarak hep birlikte destek vereceğiz. Tekrardan tüm aileye sabır diliyorum, milletimizin başı sağ olsun, mekanı cennet olsun." dedi.