Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! İmzayı attı! Herkese tüm TC vatandaşlarına ödeme bayram öncesi olacak! Ev hanımı, çalışan, çalışmayan alacak

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan biraz önce canlı yayında açıkladı. İmzayı attı. Bu anlamda herkese tüm TC vatandaşlarına ödeme bayram öncesi olacak! Ev hanımı, çalışan, çalışmayan alacak. İşte haberimizin detayları

Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! İmzayı attı! Herkese tüm TC vatandaşlarına ödeme bayram öncesi olacak! Ev hanımı, çalışan, çalışmayan alacak. Devlet destekli olarak 18 yaşından büyük olan vatandaşlar amacıyla başlatılan bu kampanyada nakit gereksinimi olan yurttaşların 2 dakika amacıyla da onay alabilecekleri yeni kredi kampanyası duyurusu belli oldu. 



Başkan Recep Tayip Erdoğan doğrultusundan da oluşturulan bu kampanya duyurusu ardından 3 sene vadeye kadar tüketici kredisi çıktı doğuracak olan yurttaşların ilk taksit ödemelerinde 90 gün ertelemeli olarak kredi alabilecekleri haberi geldi.  Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank ve PTT üzerinden alabileceğiniz 15000 TL'ye kadar 3 sene vadeli ve gelir belgesiz olarak şartsız olarak kredi onayı verilecek. 
 

15000 TL'ye kadar ödeme verilebilecek ve 3 sene vadeli ödeme tablosu yapıldı


Türkiye'nin önde gelen kurumları olan Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank ve PTT bağlamında alabileceğiniz bu kredi kampanyasına katılmak isteyen yurttaşların bireysel müşteri olması gerekmektedir. Devlet destekli bağlamında makul ve düşük faiz oranları ile kullanabileceğiniz bu kredi kampanyasına girmek istiyorsanız, banka şubeleri üzerinden ya da bankaların resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştireceğiniz tüketici kredisi müracaatı ile eş güdümlü süratli bir şekilde onay alabilirsiniz. 



Herhangi bir banka hesabı olan kişiler bu anlamda internet bankacılığı bağlamında şifre oluşturarak, bankanın internet mobil uygulaması üstünden günün her saati başvuru yapabilirsiniz.  Yapılan başvuru sonrasında 15000 TL alabilirsiniz. 

Türkiye'nin en önemli kuruluşu olan PTT vatandaşlara nakit para sağlamaya devam ediyor. PTT'den kredi almak için sms atmanız yeterlidir. SMS numarası ise 3050 olarak belirlenmiştir. 30 50 numarasına mesaj attıktan sonra 5 dakika içinde size geri dönüş yapılır ve krediniz onaylanır. Nakit gereksinimi onaylanan kişiler, ister, PTT şubelerinden, isterlerse de ev ya da iş adresleri üstünden kullanılacak bu krediyi prosedür yaparak alacaktır.