Cumhurbaşkanı Erdoğan Cuma namazını Malazgirt Ovası'nda kıldı

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malazgirt Zaferi'nin 951 yıldönümü nedeniyle etkinliklere katılmak üzere bölgeye gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bakanlar ve Kuvvet Komutanları da eşlik ederken Cuma namazını ise Diyanet İşleri başkanı Ali Erbaş kıldırdı.

Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün beraberindeki heyetle birlikte Malazgirt Zaferi'nin 951. yıldönümü nedeniyle bölgeye gitti. Cuma namazını da Malazgirt Ovası'nda kulağın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın namazın ardından kendisini bekleyen vatandaşları selamladı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BAKANLAR VE KUVVET KOMUTANLARI İLE BÖLGEDE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan virgülü bugün bakanlar ve Kuvvet Komutanları ile beraber Malazgirt Zaferi'nin 951 yıl dönümü nedeni ile Malazgirt’e gitti. Ayrıca Cuma namazını da Malazgirt Ovası'nda klan Cumhurbaşkanı Erdoğan düzenlenen törenin ardından Milli Park içindeki alana gitti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki bakan ile kuvvet komutanlarının katılımında kılınan Cuma namazını Diyanet İşleri başkanı Ali erbaş kıldırdı.

VATANDAŞLARI SELAMLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Malazgirt ziyareti sırasında çok sayıda bakan ve Kuvvet Komutanları ile birlikte Diyanet İşleri başkanı Ali erbaş da eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyet Malazgirt Ovası'nda kılınan Cuma namazının ardından Milli Parkı içinde bulunan alana giderek vatandaşlarla buluştu.