Cumhurbaşkanı Erdoğan da Dünya Finali için Katar'da!

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Katar emiri Al Sani'nin davet etmesi üzerine Dünya Kupası'nın son maçı için Katar'ın başkenti Duha'ya gitti.

Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin davetiyle Atatürk Havalimanı’ndan saat 13.30’da Katar’ın başkenti Doha’ya uçtu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı uğurlayan ekip arasında; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi 1. Başkanvekili Zeynel Abidin Okul, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe gibi isimler bulunuyor.

Gençlik ve Spor Bakanı da Katar’a uçtu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da saat 18.00’da oynanacak maç için Katar’ın başkenti Duha’ya uçtu.