Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama: Hayat pahalılığını çözüme kavuşturuyoruz

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Türkiye inovasyon haftası İnova lig şampiyonları ödül törenine katıldı. Burada açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu anda dünyanın en büyük sıkıntısının hayat pahalılığı olduğunu söyledi. Türkiye'de bunu adım adım çözüme kavuşturduklarını belirten Erdoğan, yaptığı açıklamalarda TOGG'un törenine gelmeyen muhalefete de eleştiri yağdırdı.

Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Türkiye inovasyon haftası İnova lig şampiyonları ödül töreninde konuştu. TİM ve Ticaret Bakanlığını Bu etkinlikten dolayı tebrik ve teşekkür eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilerleyen yıllarda etkinliğin yeni ufuklar açacağına inandığını söyledi.

Hayat bağlılığını adım adım sonuca kavuşturuyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamasında şu anda tüm dünyanın en büyük sorununun hayat pahalılığı olduğunu dile getirdi. Avrupa ve Amerika dahil tüm dünyada artan gıda krizi nedeniyle Hayat pahalılığı yaşandığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu meselenin Türkiye'de adım adım çözüme kavuşmaya başladığını ifade etti.

Türkiye dünyanın en büyük 10 ekonomisi içine girecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan enflasyonla mücadelede kararlılık mesajı da verirken şu ifadeleri kullandı; “Türkiye'yi dünyanın en büyük ilk 10 ekonomisi arasına dahil edene kadar mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Düşük faiz politikamızın enflasyon üzerindeki olumlu etkilerini yakında daha güçlü hissedeceğiz.''