Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bartın'daki Maden faciasına ilişkin açıklama

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bartın Amasra'da dün akşam saatlerinde meydana gelen ve 40 kişinin hayatını kaybettiği maden faciası ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bartın'ın Amasra ilçesinde meydana gelen maden faciası sonrasında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, kaza sonrası başlatılan arama çalışmalarının Son sürat devam ettiğini belirtirken en ufak bir ihmal olması durumunda hesabının sorulacağını söyledi.

En ufak bir ihmal karşılıksız kalmayacak

Recep Tayyip Erdoğan Bartın'da meydana gelen maden kazası sonrasında sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde:

"Bartın’ımızda meydana gelen maden kazası sonrası derhâl başlatılan çalışmalar birçok kuruluşumuzun ve sahadaki bakanlarımızın katılımıyla, aralıksız şekilde sürmektedir. Kaybettiğimiz madenci kardeşlerimizin aileleri, evlatları emanetlerimizdir. Can kayıplarını telafi edemesek de, vefat eden kardeşlerimizi geri getiremesek de en küçük mağduriyete dahi izin vermeyecek, ailelerimize sahip çıkacağız. Adli makamlarımız canımızı, ciğerimizi yakan bu elim hadiseyi tüm boyutlarıyla soruşturacak, en ufak bir ihmali dahi karşılıksız bırakmayacaktır.”