Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Elon Musk'a 5 bin resim içeren NFT hediyesi!

TAKİP ET

Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk ile bir görüşme yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşme sonrası Musk'a anlamlı bir hediye verdi. 5 bin resmin dijital menkul NFT haline getirilerek hazırlanan hediye Musk'ı çok memnun etti.

Reklam
Reklam

Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, elektrikli otomobil şirketi Tesla ve uzay araçları şirketi SpaceX'in kurucusu Elon Musk ile bir toplantı gerçekleştirdi. Video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen görüşme sonrası Erdoğan, Musk'a bir hediye verdi.


Türksat 5A uydusunun fırlatılması sonrasında çocuklardan bir ricada bulunduklarını ve uydu ile uzayın onların hayallerinde nasıl göründüğünü öğrenmek istediklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, bununla ilgili 5 bin resim oluştuğunu söyledi. Bu resimleri de dijital menkul NFT haline getirip Türksat 5B uydusunu oluşturduklarını söyleyen Erdoğan, Elon Musk'a 'bu anlamlı hediyeyi ek istiyorum.' dedi.

Elon Musk, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan aldığı bu hediye karşısında çok mutlu olduğunu ifade ederken, Erdoğan’a teşekkür etti ve Türkiye ile gelecek zamanlarda çok şeyler yapmak için sabırsızlandığını kaydetti.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Elon Musk NFT anlamlı hediye türksat b