Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sezen Aksu yorumu: Hz. Adem'e uzanan dilleri koparırız!

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ünlü şarkıcı Sezen Aksu'nun bir şarkısının sözlerinde Hz. Adem ve Havva'ya yönelik ifadeleri hakkında yorumda bulundu.

Reklam
Reklam

Son günlerde şarkı sözleri nedeniyle eleştiri yağmuruna tutulan Sezen Aksu ile ilgili bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hz. Adem'e kimsenin dil uzatamayacağını, uzatan olursa koparmanın kendilerinin bir görevi olduğunu söyledi.


Bugün İstanbul'da olan ve Cuma namazını Büyük Çamlıca Camisi'nde kılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, namazdan sonra cemaate seslenerek önemli açıklamalarda bulundu. Son günlerde oldukça fazla eleştiri alan Sezen Aksu hakkında da konuşan Erdoğan, sanatçının 'Şahane Bir Şey Yaşamak' şarkısı içinde geçen "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e..." sözleriyle ilgili yaşanan tartışmalara katıldı ve önemli mesajlar verdi.



Hakaretlerin bininin bin para olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu tür durumlarda bu insanların karşısında sizler duracaksınız diyerek, Hz. Adem efendimize kimsenin dil uzatamayacağını söyledi. Erdoğan konuşmasını devamında gerekirse uzanan dilleri koparabileceklerini belirterek Havva validemiz hakkında konuşanlara da had bildirmenin kendilerinin görevi olduğunu ifade etti.

 

cumhurbaşkanı erdoğan sezen aksu adem ile havva şarkı sözleri