Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Aile Destek Programıyla nakit ödeme desteği başvurular başlıyor

TAKİP ET

Son Dakika Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarla Aile destek programı duyurusu yaptı! Böylelikle ailelere nakit ödeme desteği geliyor!

Reklam
Reklam

Bugün sona eren Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı recep Tayyip erdoğan açıklamalarda bulundu. Stokçuluk, enflasyon, zamlar gibi bir çok konuya değinen Erdoğan müjdeleri de sıraladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada Aile Destek programı paketi duyurusu yaptı. Böylelikle bir çok vatandaşa nakit desteği geliyor. Aile Destek paketi programı detayları belli oluyor!

Erdoğan yaptığı açıklamalar şu şekilde;

“Gelişmiş ülkelerin bile çaresiz kaldığı sınamaları Türkiye'nin en az kayıpla ve en fazla kazançla geride bırakması elbette birilerinde rahatsızlığa yol açıyor.”

“Vatandaşlarımızın zor günler geçirdiğini biliyoruz. Alım gücündeki düşüşün farkındayız. Alım gücündeki gerilemeyi telafi edeceğiz.”

“Temmuz ayında yapılacak enflasyon farkı artışları ve diğer düzenlemelerle dar gelirlilerin alım gücünü biraz daha iyileştireceğiz.”

"Üretici-tüketici ilişkisini sağlıklı zemine oturtmak için hazırlanan hal, perakende ve elektronik ticaret kanunları ile ilgili çalışmalar bitmek üzeredir."

Aile Destek Paketi başvuruları ne zaman başlıyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu Aile Destke paketi programı başvurularının Haziran ayında yapılacağı açıklandı. Haziran ayında e-devlet üzerinden alınacak başvurularla vatandaşa destek paketi verilecek.

Kimler Aile Destek paketini başvuruda bulunabilir!

Erdoğan'ın duyurduğu Aile destek paketine Asgari Ücretliler ve dar gelirli aileler başvuru yapabilecek.

Aile Destek Paketi içinde neler var?

Aile Destek paketi içinde nakit ödeme olacağı öğrenildi. Haberimport'un ulaştığı bilgiye göre Aile Destek Paketine başvuran vatandaşlara 1100 TL ödeme yapılacağı öğrenildi. 

0.99 Faizle Konut Kredisi verilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada "“İlk ve tek konut sahibi olacaklara 2 milyona kadar değere sahip satın almalar için aylık yüzde 0,99 faizle konut kredisi sağlanacak" açıklamasında bulundu.