Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere seslendi: Devletinize güvenin

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gençlere seslendi. Türkiye Yüzyılı vizyonunu gençlerle birlikte inşa edeceklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere devletimize güvenin çağrısı yaptı.

Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanlığı tematik kış kampları kapanış programında bir video yayınlayarak gençlere Seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan video mesajında 15'inde 15 farklı kategoride hayata geçirilen kış kamplarının yedincisinin sona erdiğini belirtti.

Kış kamplarının düzenlenmesinde emeği geçen ve katkısı bulunanlara teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ocak Pazartesi gününden bu yana devam eden kamplarda benzer ilgi alanları olan gençlerin bir araya geldiğini ifade etti. Gençlerin kamplar boyunca arkeolojiden kış sporlarına, güzel sanatlardan dijital iletişime, mühendislikten psikoloji ve edebiyata kadar geniş bir yelpazede Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere çağrıda bulundu.

Bu kamplarda gençler kendini geliştiriyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan video mesajının devamında kamplar sayesinde gençlerin Hem daha önce gezmediği şehirleri gezme fırsatı bulduğunu hem de Akademik ve entellektüel birikimini geliştirme imkanını elde ettiğini söyledi. Erdoğan sözlerine ise Şöyle devam etti;

"Sizler büyük bir kardeşlik hanesi oluşturarak dayanışmanın, paylaşmanın, birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini sergilediniz. Sizleri Batı'dan devşirdikleri tanımlara ve harflere hapsetmeye çalışanlara inat, TEKNOFEST gençliğinin nasıl olması gerektiğini gösterdiniz. Her birinizin bu kamp dönemini yeni dostluklar kurmak, yeni beceriler kazanmak suretiyle verimli bir şekilde değerlendirdiğinize inanıyorum.”

Devletimize güvenin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son 20 yılda gençlerle Omuz Omuza vererek Türkiye'yi tarihin en büyük başarısıyla tanıştırdıklarının altını çizerek Türkiye Yüzyıl'ı vizyonunda da yine gençlerle Omuz Omuza yürüyeceklerini söyledi. Gençlerden bu süreçte sadece devletine güvenmelerini beklediğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yaklaşık 40 senedir gençlerle beraber yol yürümüş bir siyasetçi olarak, inandığı ve azmettiği zaman bu ülkenin gençlerinin neleri başarabileceğini çok iyi biliyorum. Yeter ki siz çalışın, üretin, hayal kurun, geleceğe dair umutlarınızı asla kaybetmeyin. Allah'ın izniyle gerisi muhakkak gelecek ve zafer sizlerin olacaktır. Rabb'im yolunuzu, bahtınızı açık etsin." diye konuştu.