Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 15 Temmuz etkinliğinde taktığı gözlüğün fiyatı gündem oldu

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Temmuz etkinliğinde taktığı gözlüğün fiyatı sosyal medyanın gündemine oturdu. 15 Temmuz programında taktığı gözlükle gündeme gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın güneş gözlüğünün fiyatı gündem oldu. Gündem olan güneş gözlüğünün markası ve fiyatı en çok araştırılan konular arasında yer aldı.

Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz etkinliğinde taktığı gözlüğün fiyatı sosyal medyanın gündemine oturdu. 15 Temmuz programında taktığı gözlükle gündeme gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın güneş gözlüğünün fiyatı gündem oldu. Gündem olan güneş gözlüğünün markası ve fiyatı en çok araştırılan konular arasında yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 15 Temmuz etkinliğinde kullandığı güneş gözlüğü sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. Erdoğan’ın kullandığı güneş gözlüğünün fiyatı dudak uçuklatırken gözlüğün markası ve fiyatı sosyal medyanın gündeminde de ilk sırada yer aldı. İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz etkinliğinde kullandığı güneş gözlüğünün fiyatı ve tüm detaylar…

Güneş Gözlüğü Gündem Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz etkinliğinde taktığı güneş gözlüğü sosyal medyanın gündemine oturdu. Erdoğan’ın kullandığı güneş gözlüğüyle ilgili bir paylaşım yapan İYİ Parti İBB Meclis Üyesi İbrahim Özkan, ‘Bu gözlüğü bugün bir parti genel başkanının gözünde gördüm. Hoşuma gitti baktım fiyatına 54.519 TL ama gözlük güzel.’ ifadelerine yer verdi. 

Sosyal Medya Gözlüğü Konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tercih ettiği Cartier markası güneş gözlüğü sosyal medyanın gündemine oturdu. Cartier markası uzun yıllar kraliyetler ve tanınmış kişilere ürün satışı ile bilinmektedir. Sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına giren güneş gözlüğüyle ilgili çok sayıda yorum yapıldı. Gözlüğün markası ve fiyatı gündem olurken çok sayıda sosyal medya kullanıcısı paylaşımlarıyla gözlüğün fiyatı hakkında yorumlarda bulundu.