Cumhurbaşkanı Erdoğan Kadıköy'de HDP'li vekilin polise yumruk atmasına sert tepki gösterdi: Yargıda hesabını soracağız

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadıköy'de Dün gerçekleştirilen izinsiz yürüyüş sırasında yaşananlara tepki gösterdi. Yürüyüşe müdahale etmek isteyen polise HDP'li vekilin yumruk atılması ile ilgili olarak konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'bedelini yargı önünde ödeteceğiz' ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İhracatçılar Meclisi 29. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni’nde önemli açıklamalarda bulundu. Kadıköy'de Dün yapılan izinsiz gösteride HDP'li milletvekilinin polise yumruk atması ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bunun bedelinin yargı önünde ödetileceğini söyledi.
 

Hesabını misli ile soruyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan törende operasyonlarla ilgili konuşurken terör örgütlerine ağır darbe indirildiğini söyledi. Suriye'de güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonlar sonucunda terör koridorunun yerle bir edildiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak'ta devam eden pençe kilit Operasyonu ile de teröristlerin illerini yerle bir ettiklerini ifade etti. Operasyonlarda şehit olan askerlere Allah'tan rahmet dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, dökülen her damla kanın hesabının misli ile soru olduğunu ifade etti.
 

Yargı önünde bedelini ödeteceğiz

Kadıköy'de Dün yapılan izinsiz yürüyüşte terörist başına ölen sloganlar atıldığını hatırlatan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bunun provokasyondan öte namussuzluk olduğunu dile getirdi. Dün yaşananların faillerine Bunun bedelinin ödetileceğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milletvekili dokunulmazlığının hiçbir teröriste ölme Hakkı vermediğini dile getirdi.
 

Ekonomi için yeni adımlar

Son dönemlerdeki ekonomik sorunlarla ilgili de konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Türkiye Ekonomi programını kararlılıkla uygulayacaklarını belirterek, Temmuz ayı boyunca enflasyon farkı ile Ocak ayında yapılacak düzenlemelerle birlikte tüm kesimlerin rahatlayacağını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 Şubat Mart ayından itibaren bu sorunların arkada kalacağını belirterek mücbir sebeplerden dolayı tarihim yılbaşından sonraya kaydığını dile getirdi.