Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu hakkında açtığı 17 davadan geri çekildi!

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında daha önceden açtığı 17 davadan geri çekildi. Erdoğan, konuyla ilgili açıklamasında 4 milyon 460 bin TL tutarındaki açılan 17 tazminat tazminat davasından vazgeçtiğini duyurdu.

Reklam
Reklam

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu güne kadar kendisine yönelik ithamlarına karşılık yargı yolunu tercih eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Kılıçdaroğlu'ndan milyonlarca lira tazminat kazandı. Kazanılan tazminat ödemeleri ise Erdoğan tarafından çeşitli kurumlara bağışlandı.



Geçtiğimiz hafta AK Parti'nin grup toplantısında bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na karşı daha önceden açtığı birçok davayı geri çektiğini açıkladı. 



17 AYRI TAZMİNAT DAVASI GERİ ÇEKİLDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması sonrasında toplamda, Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı açtığı 17 davanın geri çekildiği ve bu tazminat davalarının toplam bedellerinin ise 4 milyon 460 bin TL olduğu öğrenildi.



Davadan geri çekilmesi ile ilgili mahkemeye bir dilekçe sunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, davalardan feragat dilekçelerinde bir kereye mahsus şahsı adına yapılan her türlü saygısızlığı affettiğini belirtti. 

cumhurbaşkanı erdoğan kemal kılıçdaroğlu 17 dava geri çekilme kararı