Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi: Asgari ücretli, emekli, memur, işçi için düğmeye basıldı! İşte paraların hesaplara geçeceği tarih!

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan birçok kesimden vatandaşın yüzünü güldürecek talimatı verdi. Binlerce kişi bu ödemelerden faydalanacak ve artık alım gücü yükselecek. Emekli, asgari ücretli, memuru, işçi her kesimden vatandaşa müjdeli haberler peş peşe gelmeye devam ediyor. Artık devlet 50 devreye girdi ve beklenti içerisinde olan vatandaşların hayalleri gerçeğe dönüyor. Maaşlar iyileşecek, ödemelerin hesaba geçeceği tarih verildi.

Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi: Asgari ücretli, emekli, memur, işçi için düğmeye basıldı! İşte paraların hesaplara geçeceği tarih. 3600 ek gösterge son durum son günlerde en çok merak edilen başlıklar arasında yer alıyor. Birçok kişide arama motorunda 3600 ek gösterge kimleri kapsıyor, kimler faydalanacak gibi soruların yanıtına ulaşmaya çalışıyor. 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak son dakika gelişmeleri peş peşe yaşanıyor. Özellikle memur ve memur emeklisi vatandaşlar bu haberi dört gözle Beklerken Hayat bağlılığının artı Şu dönemde 3600 ek gösterge ilaç gibi olacak. Ayrıca sadece memur ve memur emeklisine değil ev hanımı, Özel sektör çalışanı, asgari ücretli gibi birçok kesimden vatandaşa da Temmuz ayında müjdeler geliyor. Enflasyon karşısında vatandaşı ezdirmemeye kararlı olan hükümet Temmuz ayında kesenin ağzını açacak ve beklenti içinde olan vatandaşlara peş peşe müjdeleri vermeye devam edecek. Özellikle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in yaptığı açıklamalar vatandaşlarda yeniden bir umut ışığı doğmasına sebep oldu.
Koronavirüs salgını, hemen ardından gelen ekonomik kriz ve adeta krizi daha da arttıran Rusya Ukrayna savaşı derken hayat pahalılığı her geçen gün artmaya vatandaşların alım gücü de düşmeye devam ediyor. Market Ürünlerinin fiyatı neredeyse Dolar kuru ve altın fiyatları ile yarışıyor her gün değişmeye devam ediyor. Tüm bunlar yaşanırken Ocak ayında alınan zamlar ise eriyip gitmiş durumda. Vatandaşlar kara kara ne yapacaklarını düşünüyor Nasıl para yetiştirip hayatlarına devam edeceklerini bilmiyor. Tam da bu noktada devlet devreye girdi ve vatandaşların yalnız olmadığını duyurdu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, bir açıklama yaparak 1 Mayıs'ta çok önemli müjdeler vereceğini duyurdu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in vereceği bu müjdeler özellikle emekli, asgari ücretli, memur ve memur emeklisini yakından ilgilendiriyor.

1 Mayıs’ta müjdeler peş peşe gelecek

Milyonlarca kişiyi mutlu eden açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tarafından yapıldı. Bakan Bilgin açıklamasında 1 Mayıs tarihinde milyonlarca vatandaşı etkileyecek olan çok önemli müjdeler vereceğini söyledi. Enflasyona karşı vatandaşları korumak için önemli adımlar attıklarını belirten bakan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile yeni çalışmalar yaptıklarını söyledi. Türkiye'nin bir sosyal hukuk devleti olduğunu belirten bakan Vedat Bilgin, Asgari ücretli, ev hanımı, emekli, memur ve memur emeklisi vatandaşların Yeni dönemde çok daha rahat etmeleri için gereken adımların atılacağını söyledi. Ayrıca 3600 ek gösterge konusunda da son noktaya gelindi. Artık 3600 ek gösterge meclise gelecek ve son dokunuşlar yapılarak yürürlüğe girecek.

3600 ek gösterge son durum

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin 3600 ek gösterge son durum konusunda da Kütahya'da katıldığı bir iftar programında açıklamalarda bulundu. 3600 ek gösterge konusunun kapsamlı bir şekilde ele alındığını söyleyen bakan, “çalışmalar sonucu ermek üzere” ifadelerini kullandı. Mayıs ayında 3600 ek göstergenin meclis gündemine gireceğini söyleyen bakan Vedat Bilgin, adım adım kamuoyu ile son durumu paylaşacaklarını ifade etti.