Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yangın bölgesi Marmaris'e gitti

TAKİP ET

Marmaris'te dün akşam saatlerinde çıkan orman yangını devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dün gece saatlerinde bölgeye gitmiş, yerinde inceleme yapmıştı. Bugün de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan helikopterle yangın bölgesine giderek incelemelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İçişleri Bakanı Süleyman Soylu eşlik etti.

Reklam
Reklam

Muğla'nın Marmaris ilçesinde ormanlık alanda başlayan yangına havadan ve karadan müdahale devam ediyor. Geçtiğimiz yıl meydana gelen orman yangınlarının bu yıl da tekrar etmemesi için geniş önlemler alınırken yangın söndürme çalışmaları da sürüyor.

Marmaris'te başlayan orman yangının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve tarım ve orman Bakanı Vahit Kirişçi Dün Gece saatlerinde bölgeye giderek yerinde inceleme yapmıştı. Bugün de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan helikopterle bölgeye gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yangın bölgesinde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Muğla'nın Marmaris ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın yerinde görmek için Marmaris'e gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da eşlik ederken helikopterle havadan inceleme yapıldı.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangının söndürülmesi için müdahale devam ediyor.