Cüneyt Arkın cenaze namazı ne zaman, hangi camide kılınacak? Cüneyt Arkın nereye defnedilecek?

TAKİP ET

Türk sinemasının efsane ismi usta oyuncu Cüneyt Arkın, dün gece saatlerinde rahatsızlanarak Beşiktaş Ulus'ta bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden Arkın, sevenlerini yasa boğdu. 

Reklam
Reklam

Türk sinemasının efsane ismi usta oyuncu Cüneyt Arkın, dün gece saatlerinde rahatsızlanarak Beşiktaş Ulus’ta bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden Arkın, sevenlerini yasa boğdu.  Usta oyuncunun vefat haberi herkesi derinden üzerken çok sayıda ünlü isim de sosyal medya hesapları üzerinden taziye mesajlarını iletti. Peki, Cüneyt Arkın cenaze namazı ne zaman, hangi camide kılınacak? Cüneyt Arkın cenaze töreni ne zaman? Cüneyt Arkın nereye defnedilecek? İşte tüm merak edilenler…

Hayatını Kaybetti

Yeşilçam’ın usta ismi Cüneyt Arkın, dün akşam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Hafızalara kazınan filmleriyle Türk sinemasına damga vuran usta oyuncunun vefatı herkesi yasa boğdu. Arkın’ın dün akşam kaldırıldığı özel hastaneden yapılan açıklamada ise ‘Türk sinemasının değerli oyuncusu Sayın Cüneyt Arkın kalbinin durması sebebiyle ambulansla geldiği hastanemizde bütün yeniden canlandırma çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Türk sinemasının dev oyuncusunu kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Cüneyt Arkın’ın ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz’ denildi.

Ünlülerden Taziye Mesajları Yağdı

Usta oyuncu Cüneyt Arkın’ın ölümünün ardından ünlü isimlerden taziye mesajları yağdı. Orhan Gencebay, Nebil Özgentürk, Aydemir Akbaş gibi ünlü isimler sosyal medya hesapları üzerinden usta oyuncunun vefatının ardından taziye mesajları paylaştı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’dan da taziye mesajı geldi. Ersoy, ‘Unutulmaz rolleriyle hafızalarımıza kazınan, Türk sinemasının çok değerli ismi Cüneyt Arkın’ın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrendim. Usta oyuncuya Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun’ ifadelerini kullandı.

Cüneyt Arkın Nereye Defnedilecek?

84 yaşında hayata gözlerini yuman usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın şahsi hesabı üzerinden paylaşım yapan ailesi, cenaze ile ilgili detayları paylaştı. Usta oyuncunun cenazesinin 30 Haziran 2022 saatt 10.30'da Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek törenin ardından öğle namazına müteakip Teşvikiye Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedileceği bilgisine yer verildi.