Cüneyt Arkın'ın ölüm sebebi açıklandı

TAKİP ET

Türk sinemasının Usta oyuncularından Cüneyt Arkın'ın ölüm sebebi herkes tarafından merak ediliyordu. Dün gece saatlerinde hastaneye kaldırıldığı öğrenilen oyuncu bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Cüneyt Arkın'ın ölüm sebebi ne? Cüneyt Arkın'ın hastalığı neydi? Cüneyt Arkın neden öldü?

Reklam
Reklam

Yeşilçam'ın Unutulmaz karakterlerine hayat veren ve uzun yıllardan beri de ekranlarda olan usta oyuncu Cüneyt Arkın 85 yaşında hayata veda etti. Usta oyuncunun dün akşam saatlerinde Beşiktaş'ta özel bir hastaneye kaldırıldığı öğrenilirken ölüm sebebi de merak konusu olmuştu. Peki, Cüneyt Arkın neden öldü? Cüneyt Arkın'ın ölüm sebebi nedir? Cüneyt Arkın'ın hastalığı ne?
 

Cüneyt Arkın neden öldü?

Cüneyt Arkın Dün Gece saatlerinde rahatsızlanarak Beşiktaş Ulus ta bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Kısa süre sonra başta eşi Betül Cüreklibatır olmak üzere yakınları hastaneye Akın etti. Bu sabah saatlerinde ise Cüneyt Arkın'ın vefat haberi verildi. Cüneyt Arkın'ın ölüm sebebi sevenleri tarafından merak edilirken hastaneden son dakika açıklaması geldi. Cüneyt Arkın vefat ettiği hastaneden yapılan açıklamada şöyle denildi;

"Türk sinemasının değerli oyuncusu Sayın Cüneyt Arkın kalbinin durması sebebiyle ambulansla geldiği Liv Hospital'da bütün yeniden canlandırma çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Liv Hospital Ailesi olarak Türk sinemasının dev oyuncusunu kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Cüneyt Arkın'ın ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz."
 

Cüneyt Arkın'ın hastalığı neydi?

84 yaşındaki usta oyuncu Cüneyt Arkın Dün Gece saatlerinde Beşiktaş'ın Usta bulunan bir özel hastanede tedavi altına alınmıştı. Sevenleri haberi aldıktan sonra hemen hastaneye Akın ederken Yeşilçam'ın efsane ismi yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cüneyt Arkın uzun zamandan beri KOAH hastasıydı. Aynı zamanda daha önce de hastanede fazla hastalıklardan tedavi görmüştü. Hastaneden yapılan açıklamaya göre usta oyuncu kalbi durmuş şekilde hastaneye kaldırıldı.