Cüneyt Arkın'ın sır gibi sakladığı kızı Filiz Canlı şimdi nerede? Şöhreti bulunca eşini ve kızını bıraktı denmişti

TAKİP ET

Usta Aktör Cüneyt Arkın'ın ölüm haberi Türkiye'yi yasa boğdu. Cüneyt Arkın vefat etmesi sonrasında çocukları ve eski eşi de merak konusu oldu. Herkes Cüneyt Arkın'ın iki çocuğu olduğunu sanıyor ancak onun herkes daha Sır Gibi sakladığı Filiz isminde bir de kızı bulunuyor. Peki, Cüneyt Arkın'ın kızı Filiz Canlı kimdir Ve şimdi ne yapıyor? Filiz Canlı nerede yaşıyor?

Reklam
Reklam

Yeşilçam'ın efsanevi isimlerinden Cüneyt Arkın dün akşam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği. Hastaneden yapılan açıklamada Cüneyt Arkın'ın kalbi durmuş şekilde hastaneye getirildiği ifade edildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Usta oyuncunun ölüm haberi başta sinema dünyası olmak üzere herkesi yasa boğdu. Cüneyt Arkın'ın ölümünün ardından hayatı ve çocukları da merak konusu oldu. Özellikle Cüneyt Arkın'ın herkesten Sır Gibi sakladığı Kızı Filiz Canlı merak ediliyor. Cüneyt Arkın'ın kızı Filiz Canlı kimdir ve şu anda ne iş yapıyor? Filiz Canlı kaç yaşında?
 

Şöhreti bulunca eşini ve kızını terk etti denmişti

Cüneyt Arkın o dönemler Fahrettin Cüreklibatır adını kullanırken tıp fakültesinde tanıştığı Güler Morcan ile dünya evine girdi. Çift evliliklerinin 1. yılında kızları Filiz dünyaya geldi. Ancak Cüneyt Arkın çektiği filmlerle kısa süre içerisinde ünlü oldu. 1968 yılında Fahrettin Cüreklibatır ismini tamamen bırakan Cüneyt Arkın, şöhretle birlikte eşi ve kızını da arkasında bıraktı.



Henüz kızı Filiz 3 yaşındayken Eşinden Ayrılan Cüneyt Arkın karısını ve kızını bir daha görmedi. Yıllar Boyunca kızı Filiz de hiç görüşmeyen Cüneyt Arkın'ın verdiği röportajlarda da kızı ile ilgili bilgi vermemesi dikkat çekti. Cüneyt Arkın'ın kızı Filiz ise annesi tarafından büyütüldü ve evlendiğinde de yine babası yanında yoktu. Uzun yıllar boyunca babasından uzak kalan Filiz Canlı, kızının 11 yaşına gelip dedesi ile tanışmak istemesi üzerine olay sosyal medyanın gündemine oturdu. Ancak Cüneyt Arkın'a kızı Filiz sorulduğunda verdiği bir röportajda onları tanımıyorum ifadelerini kullanması herkesi şaşkına çevirmişti.
 

Cüneyt Arkın'ın kızı Filiz Canlı kimdir?

Cüneyt Arkın'ın kızı Filiz Canlı hakkında çok fazla bir bilgi bulunmuyor. 1966 yılında dünyaya gelen Filiz Canlı, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun oldu. Evli olan Filiz Canlı’nın Defne isminde bir kız çocuğu bulunuyor.